Το styling των υποψηφίων γυναικών στα social media: Από το «sexy-πρέπει» της Όλγας Κεφαλογιάννη στο «à la garçonne» της Αγλαϊας Κυρίτση του ΣΥΡΙΖΑ!

Όλγα Κεφαλογιάννη, Αγλαΐα Κυρίτση και Αντιγόνη Λυμπεράκη: Τρεις λαμπερές γυναίκες με διαφορετικό στυλ, τύπο και αύρα είναι υποψήφιες με τα κόμματά τους (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ αντίστοιχα) διεκδικώντας μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων. 

Μπορεί να μην υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός καθώς «σταυρώνονται» σε διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες, ωστόσο έκαστη δίνει τη δική της «γυναικεία» μάχη στο stylling και έχει το δικό της κοινό σε μια προεκλογική αναμέτρηση που έχει για μια ακόμα φορά έντονο το... άρωμα γυναίκας!

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η απερχόμενη υπουργός Τουρισμού, είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία από το 2007. Παρά τα 40 της χρόνια, θεωρείται αναμφίβολα από τις πιο σέξυ Ελληνίδες πολιτικούς και όχι μόνο και έχει περίοπτη θέση στην καρδιά των ανδρών, ανεξάρτητα από την πολιτική ιδεολογία τους. Στις εκλογές της 25ης Γενάρη, θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών.

Με τον σύζυγό της, τον γνωστό κοσμηματοπώλη Μάνο Πενθερουδάκη

Αγλαΐα Κυρίτση: Στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με τον Συνδυασμό «Βόρειο Αιγαίο- Γόνιμη Γραμμή», ο οποίος υποστηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Με πορεία στη δημοσιογραφία από το 1982 πρωτοστάτησε στις πολύμηνες μαζικές κινητοποιήσεις, με αποκορύφωμα το «δελτίο ειδήσεων του δρόμου». Έχει δηλώσει πως αν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα επαναπροσλάβει όλους τους απολυμένους από την ΕΡΤ. Είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Επικρατείας.

Με τον γιο της

Αντιγόνη Λυμπεράκη: Ελληνίδα καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου, πολιτικός και και πρώην αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Δράση. Το 2014 εντάχθηκε στο Ποτάμι, με το οποίο και δίνει τη δική της μάχη στις βουλευτικές εκλογές στη Β' Αθηνών. Η ακτιβίστρια ξαδέλφη της Ν. Μπακογιάννη - είναι η κόρη της αδερφής του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αρτεμισίας Λυμπεράκη - ξεχωρίζει για την απλότητα και το απέριττο στυλ της.

Επιμέλεια: ΕΝ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ