Η «χρήσιμη» είδηση για… κρυφογελάκια: Περισσότεροι άντρες κάνουν θεραπεία για επιμήκυνση πέους

Οι ειδικοί έκαναν λόγο για αύξηση των επεμβάσεων επιμήκυνσης πέους τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της επιρροής των ανάλογων επώνυμων διαφημίσεων, όπως αυτή του Αγγλου ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πριν από ένα μήνα οι διαφημιστικές αφίσες της γνωστής φίρμας ρούχων H&M έγιναν αντικείμενο πολλών συζητήσεων στα βρετανικά-και όχι μόνο- μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας των εσωρούχων H&M ήταν ο Βρετανός δημοφιλής ποδοσφαιριστής David Beckham, ο οποίος εμφανιζόταν στις αφίσες με ιδιαίτερα πλούσια προσόντα. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Beckham μας δείχνει τα προσόντα του αλλά αυτή τη φορά τα σχόλια είχαν να κάνουν και με την μπροστινή αλλά και με την πίσω πλευρά του, καθώς πολλοί βγήκαν και είπαν ότι ο ποδοσφαιριστής φούσκωσε το πέος του με τις ανάλογες ενισχύσεις αλλά ταυτόχρονα έβαλε και τα λεγόμενα μαξιλαράκια στον ποπό για να φαίνονται πιο ψηλά τα οπίσθιά του. Ο ποδοσφαιριστής δεν άφησε χρόνο για παρεξηγήσεις και έσπευσε να δηλώσει ότι και οι δυο πλευρές του είναι φυσικές και χωρίς ενισχύσεις.

Και οι διάφορες αντιδράσεις ξεκίνησαν. Πολλοί έκαναν λόγο για σεξιστικές, προκλητικές και απαράδεκτες φωτογραφίες. Αλλοι πάλι, μεταξύ αυτών και οι περισσότερες γυναίκες, μίλησαν για τη σημασία του να έχεις μεγάλα προσόντα, κάτι που δεν πρέπει να υποτιμάει ένας άντρας.

Τελευταίοι πήραν το λόγο οι ειδικοί, οι οποίοι έκαναν λόγο για αύξηση των επεμβάσεων επιμήκυνσης πέους τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της επιρροής των ανάλογων επώνυμων διαφημίσεων, όπως αυτή του Αγγλου ποδοσφαιριστή.

Όπως γράφει το cretalive.gr, σύμφωνα με τον γνωστό Βρετανό πλαστικό χειρούργο Roberto Viel, η κλινική στην οποία εργάζεται κάνει 5 τουλάχιστον τέτοιες επεμβάσεις κάθε εβδομάδα και ο αριθμός συνέχεια μεγαλώνει:

«Το μεγάλο πέος είναι ένα status symbol για κάποιον άντρα. Αυτό ίσχυε πάντα αλλά τελευταία οι άντρες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τη συγκεκριμένη επέμβαση. Αν μπορείς κάτι να αλλάξεις γιατί να μην το κάνεις;» αναρωτιέται ο Viel, συμπληρώνοντας ότι οι εικόνες γνωστών αντρών με πλούσια προσόντα οδηγούν συνέχεια άντρες στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού:

«Φωτογραφίες όπως αυτή του Beckham αλλά και άλλων γνωστών αντρών με εσώρουχα οδηγούν όλο και περισσότερους άντρες στο να κάνουν ανάλογες επεμβάσεις.  Αυτό είναι αλήθεια και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Οι περισσότεροι πελάτες μου είναι στα 30 ή στα 40 τους. Ερχονται όμως και πολλοί στα 20 και στα 70 τους. Είναι εργάτες, υπάλληλοι σε γραφεία και πολλοί επώνυμοι πολιτικοί που φυσικά δεν μπορώ να πω το όνομά τους. Δεν έχουν όλοι πρόβλημα στο σεξ αλλά θέλουν να μεγαλώσουν το σημείο αυτό γιατί νιώθουν άσχημα όταν βρίσκονται στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου τους ή στην παραλία. Οι περισσότεροι που ζητούν επιμήκυνση ζητούν ταυτόχρονα και να μεγαλώσει και η περιφέρεια, κάτι που κοστίζει περίπου 7 χιλιάδες ευρώ. Κάνω δυο δεκαετίες αυτήν την επέμβαση και μπορώ να πω ότι τον τελευταίο καιρό οι άντρες που με επισκέπτονται για αυτόν το λόγο είναι πολύ περισσότεροι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ