"Κουρέψου και ξαναέλα" - Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη της προεκλογική ταινία μικρού μήκους! (βίντεο)

Με μία ταινία μικρού μήκους, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στον προεκλογικό αγώνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απευθύνεται στους νέους, παρουσιάζοντας μία σειρά από δυσκολίες που συναντούν όταν προσπαθούν να μπουν δυναμικά στην αγορά εργασίας.

Η ταινία με τίτλο «Vincerò!» έχει διάρκεια 6 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα και στο συνοδευτικό κείμενο αναφέρεται πως η προσπάθεια αυτή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται για "να αφηγηθούμε τα αδιέξοδα και τους αποκλεισμούς που βιώνει η νεολαία στην Ελλάδα της κρίσης".

Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα: Εργασιακή εμπειρία, εγκυμοσύνη, ξενοφοβία, ομοφοβία, αλλά και το... ιδιαίτερο πλεονέκτημα που μπορεί να έχει κάποιος αν έχει "μέσον"...

Η ταινία μπαίνει... αμέσως στο νόημα, αφού στα πρώτα δευτερόλεπτα εμφανίονται τρεις νέοι σε μία συνέντευξη για δουλειά. Στον πρώτο γίνεται σαφής... προειδοποίηση να μην ζητήσει αύξηση "από τον πρώτο μήνα", ενώ ο δεύτερος νέος ο οποίος έχει μακριά... μούσια, ακούει τον πιθανό εργοδότη να του λέει: "Για να μην χάνω το χρόνο μου και για να μην χάνεις κι εσύ τον δικό σου, να σε ρωτήσω κάτι αγόρι μου; Θεωρείς τώρα ότι είναι εμφάνιση αυτή για εργαζόμενο σε σοβαρή εταιρεία;".

Στην τρίτη περίπτωση εμφανίζεται μία κοπέλα που λέει στον πιθανό εργοδότη της πως είναι 10 ημερών έγκυος, με τον άνδρα, ο οποίος εμφανίζεται αργότερα και πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό Χάρη Ζώζο, να τη λέει "συγχαρητήρια, αλλά δε νομίζω ότι ξεκινάμε καλά...".

Δείτε ολόκληρη την ταινία:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ