Η αντιγήρανση ξεκινάει από το... πιάτο σας!Μάθετε ποιες τροφές μπορούν να σας χαρίσουν για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα!

Ναι, υπάρχουν μερικές τροφές που μπορούν να κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σου. Μάθε ποιες είναι και μη χάνεις χρόνο: βάλτες στη διατροφή σου, σήμερα κιόλας.

Συνήθως η νέα χρονιά είναι μια ευκαιρία για να θέσουμε στόχους ανανέωσης και υγείας. Αν δε το έχεις κάνει ακόμη, ξεκίνα από σήμερα βάζοντας στη διατροφή σου υπερτροφές που σου χαρίζουν επιδερμίδα λαμπερή και νεανική. Μη ψάχνεις μακριά, η νεανική όψη κι επιδερμίδα δεν κρύβεται σε μαγικές συνταγές και πλαστικές αλλά σε τρόφιμα που ήδη γνωρίζεις αλλά επιμένεις να παραβλέπεις. Άλλαξε τις καθημερινές σου διατροφικές συνήθειες και γέμισε υγεία, ευεξία κι ομορφιά.

Πιο συγκεκριμένα:

Πες ναι στο λάχανο & στα λαχανικά
Είναι ένα από τα κυριότερα τρόφιμα που πρέπει να βάλεις στη διατροφή σου, όχι μόνο για τη γραμμή σου αλλλα και για την ομορφιά! Το λαχανικό είναι ένας μαγειρικός ήρωας που ξορκίζει διαβήτη και καρδιακές παθήσεις ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Σε γενικές γραμμές, φρούτα και λαχανικά είναι όπλα σου κατά του γήρατος. Μη το ξεχνάς!

Ο σολομός δεν κάνει μόνο καλό σούσι
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως ο σολομός είναι η τροφή του... εγκεφάλου. Ποιός θα φανταζόταν όμως πως είναι ιδιαίτερα ευεργετικός και για την επιδερμίδα; Βάλε τον στη διατροφή σου και δώσε στο σώμα σου τα απαραίτητα για να είναι δυνατό αλλά και με επιδερμίδα που τα σπάει.

Το πράσινο τσάι δεν είναι μόνο για δίαιτα
Γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση, το πράσινο τσάι είναι σύμμαχός σου στη μάχη με το χρόνο. Πες ναι σε ένα ποτήρι πράσινο τσάι την ημέρα και λάμψε!

Αμυγδαλάκια για την πείνα & για δέρμα τσίτα
Τα αμύγδαλα πέρα από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη, είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε που προστατεύει από την ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση και αφετέρου έχουν έντονη αντιοξειδωτική δράση.

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ