Συγκινητικό Βίντεο: Γονείς συζητούν με τα παιδιά τους για πρώτη φορά από πού έρχονται τα μωρά!

Για πρώτη φορά γονείς συζητούν με τα παιδιά τους από πού έρχονται τα μωρά. Οι διάλογοι είναι φοβεροί.

Αυτά τα cliche με τους πελαργούς και τα δώρα από τον ουρανό τα παιδιά πλέον δεν τα πιστεύουν. Το ερώτημα είναι τι νομίζουν για τον τρόπο που γίνονται τα μωρά.
Το cut.com έφτιαξε ένα καταπληκτικό βίντεο στο οποίο γονείς συζητούν για πρώτη φορά με τα παιδιά τους για το πώς έρχονται τα παιδιά στον κόσμο.

Οι αντιδράσεις τους είναι φοβερές. Κάποιο λέει πως έρχονται από το νερό. Κάποιο άλλο είναι σίγουρο πως ο Θεός τα φέρνει στο σπίτι και κάποια άλλα είναι πιο υποψιασμένα για το θέμα.

Τα μεγάλα αδέρφια κάνουν τη ζημιά και λένε τα νέα πριν οι γονείς ανοίξουν τα χαρτιά τους. Το σπέρμα, το ωάριο και ο κόλπος. Οι λέξεις κλειδιά που δεν είναι άγνωστες σε μερικά.

Όσα αηδιάζουν είναι τα αγαπημένα μας. Κλείνουν τα αυτιά τους, κάνουν μορφασμούς αηδίας και δε θέλουν να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά. Μάταια οι γονείς τους προσπαθούν με ευφάνταστο τρόπο να εξηγήσουν για τον μαγικό ''χορό'' που κάνουν στο κρεβάτι.

''Είναι παράξενο. Είναι αηδία'' λένε συνέχεια και οι γονείς τους παλεύουν να βάλουν την κουβέντα σε μία σειρά. Και για αυτούς δεν είναι ιδιαιτέρως εύκολο να εξηγήσουν. Κοκκινίζουν, σκύβουν το κεφάλι, γελούν, κομπιάζουν αλλά φτάνουν το στόχο.

Πάρτε ιδέες σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε ανοιχτά με το παιδί σας για αυτό το θέμα:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ