Έξαλλος ο Γ. Παπαδάκης για το θέμα που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του γιου του σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην διανοηθεί κανείς να τα βάλει με κάποιο μέλος από την οικογένειά μου...»

Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο Φοίβος Παπαδάκης, γιος του γνωστού δημοσιογράφου, είναι ένας από τους έξι νέους που συμμετέχουν στο προεκλογικό σποτ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και στο τέλος της σημερινής εκπομπής έστειλε αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Θα ήθελα ένα μήνυμα να στείλω προσωπικό. Αγαπάω πάρα πολύ τους συνεργάτες μου και τους θεωρώ οικογένειά μου, δεν θα ανεχτώ ποτέ να πει κάποιος κάτι εναντίον συνεργατών μου ή να παραβιάσει τα προσωπικά τους δεδομένα. Θεωρώ οικογένειά μου τους συνεργάτες μου. Η φυσική μου οικογένεια... η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, το εγγόνι μου... Όποιος διανοηθεί να τα βάλει με κάποιο μέλος από την οικογένειά μου θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα! Δυστυχώς έχω το προνόμιο να τα λέω από την τηλεόραση. Καλημέρα Ελλάδα!

Δείτε εδώ το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ