Σπυράκη για Λαζόπουλο: "Ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας" (βίντεο)

Βολές της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη σε Λάκη Λαζόπουλο

Σφοδρή επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου, κατηγορώντας τον για «χυδαιότητα», εξαπέλυσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη. «Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας» αναφέρει τη δήλωσή της η κ. Σπυράκη. «Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;» προσθέτει και καταλήγει: «Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Η κ.α Σπυράκη έκανε τις παραπάνω δηλώσεις με αφορμή τα όσα είπε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του. Ο κ. Λαζόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περίφημο βίντεο του Παύλου Χαϊκάλη, διευκρινίζοντας πως δεν έκανε σε αυτό καμία παρέμβαση πέρα από το να καθαρίσει τον ήχο και στη συνέχεια το παρέδωσε και πάλι στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος με τη σειρά του το έδωσε στην Αστυνομία.
"Δεν έκανα κανένα μοντάζ. Μοντάζ σημαίνει όταν κόβεις λόγια. Τον Χαϊκάλη τον ξέρω 20 χρόνια. Μου έδωσε ένα υλικό που είχε παραδώσει στην Εισαγγελία. Πήγε μετά από 15 μέρες και τους έδωσε και άλλο. Δεν του είπαν ήταν παράνομο το πρώτο, μην μας δίνεις και το δεύτερο. Ήταν νόμιμο, εγώ καθάρισα τον ήχο. Δυνάμωσα τον διάλογο για να καταλαβαίνουν. Δεν τα μοίρασα εγώ, δεν πείραξα καμία φράση. Δεν έκοψα καμία φράση." 

"Εγώ το έδωσα στον Χαϊκάλη και όταν με ρώτησε ο Παπαδάκης, τι να πω δεν ξέρω. Αφού το ξέρω. Να κάνω τον μαλ.... Και να λένε ότι έπαιζε το βίντεο και δεν έλεγε τίποτε. Έχω σπουδάσει νομικά, στο ποινικό δίκαιο να το πω κι εγώ αφού υπερηφανεύονται όλοι... δέκα έχω. Ξέρω όταν βλέπω ένα βίντεο αν ειναι δωροδοκία ή όχι", είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε: "Το σταματάω εδώ. Σε αυτή τη χώρα φτάσαμε να Λέος «να ο κλέφτης» να να πιάνουν αυτόν που δείχνει. Εδώ είμαστε. Πιάστε λοιπόν εμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα". Παράλληλα, επίθεση εξαπέλυσε και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την καταγγελία του τελευταίου ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, τονίζοντας πως ελέγχεται πριν και μετά από κάθε εκπομπή του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και τις ύποπτες όπως τις χαρακτήρισε επερωτήσεις που έκανε αυτός και οι βουλευτές του για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma.

Δείτε όλη την εκπομπή:

Τέλος, απηύθυνε το δικό του μήνυμα για τις εκλογές: "Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε ό,τι θέλετε, αλλά μην ψηφίσετε μικρούς ανθρώπους. Και μικροί άνθρωποι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Μικροί άνθρωποι κάνουν μικρή την χώρα. Μεγάλοι άνθρωποι κάνουν μεγάλη τη χώρα".

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ