Ανατριχίλα με την διπλή εκδίκηση απατημένης συζύγου: Του έκοψε το μόριο δύο φορές & το πέταξε από το παράθυρο! (φωτό)

​Εκδίκηση θέλησε να πάρει μια απατημένη σύζυγος από την Κίνα… Έτσι, αποφάσισε να κόψει το πέος του άντρα της όχι μια… αλλά δυο φορές!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος Ζανγκ Χανγκ, πήρε το κινητό της γυναίκας του για να στείλει ένα πονηρό μήνυμα στην 21χρονη ερωμένη του… Δεν έσβησε όμως το «καυτό» μήνυμα και εκείνη το είδε, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη!

Τυφλωμένη, λοιπόν, από θυμό άρπαξε ένα μεγάλο ψαλίδι, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα όπου εκείνος κοιμόταν και του έκοψε… το πέος!

Ο 31χρονος ξύπνησε από τον πόνο και κάλεσε ασθενοφόρο… Αμέσως μεταφέρθηκε μέσα στα αίματα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση και του πρόσθεσαν το κομμένο του μόριο.

Η απατημένη σύζυγος, όμως, φαίνεται πως δεν είχε ηρεμήσει… Για αυτό, μπήκε μέσα στο δωμάτιο του, στο νοσοκομείο και του έκοψε το… πέος για… δεύτερη φορά! Μάλιστα, αυτή τη φορά το πέταξε από το παράθυρο. Εκείνος ξύπνησε και παρά τους πόνους του, την κυνήγησε και άρχισε να την χτυπάει.

«Είδαμε από τον χώρο της υποδοχής έναν γυμνό άντρα να χτυπά μια γυναίκα έξω από το νοσοκομείο. Το προσωπικό έσπευσε να δει τι συμβαίνει και είδε τον ασθενή μέσα στα αίματα να χτυπά τη γυναίκα. Τον σταμάτησαν και τότε ανακάλυψαν ότι του είχε κόψει και πάλι το πέος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Οι γιατροί και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν το κομμένο μέλος του και πιστεύουν ότι μπορεί να το πήρε κάποιο αδέσποτο ζώο.

«Έχασε πολύ αίμα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση αλλά εξαιρετικά τρελαμένος» τόνισε ο γιατρός του.

Η ερωμένη του, η οποία έσπευσε στο νοσοκομείο αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να τον παντρευτεί. Η γυναίκα του έχει συλληφθεί για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

Πηγή: dailymail.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ