Αυτός είναι ο άνδρας που έχει αναλάβει να ανορθώσει τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον : Ο αγαπημένος Γιόγκι του Λονδίνου με τα μαγικά χέρια! (φωτό)

Και ενώ πρόσφατα η Πίπα Μίντλετον παραδέχθηκε ότι τα οπίσθιά της  δεν συγκρίνονται με της Κιμ Καρντάσιαν, φαίνεται ότι βάζει τα δυνατά της για να διατηρηθεί σε φόρμα.

 Για αυτό τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να πάρει μέρος στα μαθήματα ενός από τους πιο γνωστούς γιόγκι της Βρετανίας, τον Στιούαρτ Κίλχριστ.

 Ως ένας από τους πιο αντισυμβατικούς δασκάλους γιόγκα της Βρετανίας, ο Σκωτσέζος με τα μακριά ράστα, θεωρείται ότι έχει τα πιο θαυματουργά χέρια της Βρετανίας.

«Θα μπορούσε να μετατρέψει τα οπίσθια της Πίπα σε χρόνο μηδέν», λέει ένας μαθητής του αναφέροντας ότι η αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ επισκέπτεται τα μαθήματα της «hot yoga» που βοηθούν στην απελευθέρωση τοξινών.

«Απλώνει το χαλάκι της στο πίσω μέρος της τάξης και παρακολουθεί το μάθημα», προσέθεσε.


 «Ο Στιούαρτ κινείται ανάμεσα στους μαθητές και με την παχιά σκωτσέζικη προφορά του, τους προτρέπει να τελειοποιούν τι στάσεις», λέει ένας από τους μαθητές του Στιούαρτ για τον δάσκαλό του, και προσθέτει: «Στο τέλος, όμως, έχει πάντα έναν καλό λόγο να σου πει».

Τα μαθήματα, πάντως, σημειώνει, ότι έχουν εκπληκτική ροή ενώ η μουσική είναι πολύ διαφορετική από αυτή που μπορεί κανείς να φανταστεί: Τζαζ, ηλεκτρονική, φανκ και άλλες περίεργες μείξεις!

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ