Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ν. Γκολεμά: «Αν ο Γ. Αρναούτογλου με ξαναπροκαλέσει θα αποκαλύψω ποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο από τον ΑΝΤ1 είχα για πηγή! Τότε θα γελάσουμε»!

Τέλος φαίνεται ότι δεν έχει η κόντρα της Ντέπυς Γκολεμά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της τηλεκριτικού να απαντήσει στον παρουσιαστή και να σχολιάσει τη συνέντευξη που έκανε εκείνος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν εκείνη βρέθηκε καλεσμένη στα Καρντάσιανς.

 

 

"Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης έστησε ένα πραγματάκι για να βγάλει τη χολή που ήθελε για μένα, επειδή τολμήσαμε να γράψουμε πριν 2-3 χρόνια ότι η εκπομπή δε θα περπατήσει. Είχε τη Σπυροπούλου και μπορούσε να τη ρωτήσει πολλά πράγματα, αν τολμούσε επειδή δεν είδα να ρωτάει κάτι βέβαια. Έκανε την πάπια όπως πάντα. Μπορούσε να ρωτήσει πολλά πράγματα" δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Και συνέχισε εκτοξεύοντας απειλές/προειδοποιήσεις στον Αρναούτογλου "Πρέπει να επαναλάβω ότι αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν δυο χρόνια, όταν είχαν ξεκινήσει τα Καρντάσιανς. Όπως γράφω και στη Real, αυτή την Κυριακή, αν ξαναπροκληθώ θα αποκαλύψω την πηγή που μέσα από τον ΑΝΤ1 μου έλεγε τότε αυτά τα πράγματα. Αν ο Γρηγόρης συνεχίσει να προκαλεί, θα αποκαλύψω τον άνθρωπο που μου τα έλεγε τότε. Και τότε θα γελάσουμε, επειδή ασφαλώς δεν είναι χαμηλά ιστάμενο πρόσωπο" είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ