Οι δυο ''ανύμφευτες'' Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας παίζουν με τα νεύρα του Ολλάντ!!

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολλάντ Σεγκολέν Ρουαγιάλ, και της νυν συντρόφου του Βαλερί Τριερβελέρ με αφορμή ένα tweet στο οποίο η Βαλερί ευχόταν, στην ουσία, την ήττα της ''αντιζηλού'' της στις βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται αυτές τις μέρες στη Γαλλία.Το επίμαχο tweet με το μήνυμα «καλή τύχη» που απευθυνόταν στον αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη Λα Ροσέλ, τον Σοσιαλιστή «αντάρτη» Ολιβιέ Φαλορνί που κατέβηκε ανεξάρτητα, εξόργισε τον Φρανσουά Ολάντ και προκάλεσε την πρώτη «καταιγίδα» στους Σοσιαλιστές μετά την προεδρική νίκη της 6ης Μαΐου.


Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολλάντ Σεγκολέν Ρουαγιάλ, και της νυν συντρόφου του Βαλερί Τριερβελέρ με αφορμή ένα tweet στο οποίο η Βαλερί ευχόταν, στην ουσία, την ήττα της ''αντιζηλού'' της στις βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται αυτές τις μέρες στη Γαλλία.

Το επίμαχο tweet με το μήνυμα «καλή τύχη» που απευθυνόταν στον αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη Λα Ροσέλ, τον Σοσιαλιστή «αντάρτη» Ολιβιέ Φαλορνί που κατέβηκε ανεξάρτητα, εξόργισε τον Φρανσουά Ολάντ και προκάλεσε την πρώτη «καταιγίδα» στους Σοσιαλιστές μετά την προεδρική νίκη της 6ης Μαΐου.

Η Μαρτίν Ομπρύ, γραμματέας του Σοασιλιστικού κινήματος στη Γαλλία και δήμαρχος της πόλης Λιλ, ρωτήθηκε για το περίφιμο tweet της συντρόφου του νέου Προέδρου της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, το οποίο προκάλεσε ποικοίλα σχόλια.

Σε δηλώσεις της στις 14 Ιουνίου, στο κανάλι RTL, είπς πως ''η σύντροφος του Φρανσουά Ολλάντ θα έπρεπε να είναι ''πιο διακριτική'', δίνοντας έμφαση στα σχόλια που είχαν προηγηθεί από τον Πρωθυπουργό της Γαλλία Ζαν - Μαρκ Ερό.

Η Ομπρί απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την εμφανή στήριξη της πρώτης κυρίας της Γαλλίας στον σοσιαλιστή - ανεξάρτητο,  Ολιβιέ Φαλορνί, ο οποίος ηγείται των δημοσκοπήσεων έναντι της πρώην γραμματέα του Σοσιαλιστικού κόμματος στη Charente - Marirtime, Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

   Δείτε τι δήλωσε η Μαρτίν Ομπρι στη γαλλική τηλεόραση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ