Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 Υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία ο δημοσιογράφος, αρθρογράφος Άγης Βερούτης!

Την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών αποδέχτηκε ο Αγης Βερούτης. Το ιδρυτικό στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά και πρώην μέλος της Δράσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν είχε διαχωρίσει την θέση του από την απόφαση της Δράσης να συμπορευτεί εκλογικά με το Ποτάμι. 

Στην ανάρτησή του στο facebook ο Αγης Βερούτης αναφέρει: «Το πάγιο ζητούμενο του φιλελεύθερου χώρου εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν να αποκτήσει φωνή στη Βουλή. Αυτό προσπαθήσαμε μέσα από αυτόνομες κεντρώες, μεταρρυθμιστικές προσπάθειες οι άνθρωποι που εκφράζουμε αυτές τις αντιλήψεις, χωρίς να τύχουμε ιδιαίτερης επιτυχίας, και κυρίως, χωρίς να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές μέτωπο κοινής λογικής. 

Εχθές βράδυ έγινα αποδέκτης της πρόσκλησης της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β’ Αθηνών.

Αυτό γίνεται στα πλαίσια του ανοίγματος που κάνει η ΝΔ προς όσους εκφέρουν μεταρρυθμιστικό λόγο και πρόθεση για ένα αποτελεσματικό και νοικοκυρεμένο κράτος, με λογική και ανταποδοτική φορολογική επιβάρυνση, για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της παραγωγικής οικονομίας.

Στην πρόκληση αυτή ανταποκρίθηκα θετικά, και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να υπηρετήσω την κοινή λογική μέσα από τη Βουλή, εντός ενός πολιτικού σχηματισμού που έχει τη διάθεση να μπολιάσει τις πολιτικές του με καθαρή φιλελεύθερη και μεταρρυθμιστική σκέψη. 

Η δέσμευσή μου παραμένει να στηρίξω την κοινή λογική, το νοικοκύρεμα του κράτους, και την απελευθέρωση της παραγωγικής οικονομίας για να νικήσουμε την ανεργία, την ύφεση, την υπερφορολόγηση, και αν μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω μέσα από τη βουλή, να το κάνω χωρίς εκπτώσεις και πιστός στη μεταρρυθμιστική σκέψη όπως την έχω εκφράσει μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ