10 οικονομικά ξενοδοχεία για τα weekends του Ιανουαρίου! Εκδρομές σε λογικές τιμές με το καλημέρα του 2015!

Ξενώνες πλάι σε φαράγγια στην Ήπειρο. Δωμάτια με θέα την μαγευτική λίμνη Πλαστήρα ή την Κερκίνη και πρωινό με φόντο τα Μετέωρα. Βόλτες στην παλιά πόλη του Ναυπλίου ή πηλιορείτικη φιλοξενία. 

Ορεινές εξερευνήσεις στην Κορινθία ή χιονοδρομίες στο Καρπενήσι. Η χειμωνιάτικη Ελλάδα προσφέρει πολλές αφορμές για να κλείσουμε το πρώτο weekend της χρονιάς, και εμείς συγκεντρώνουμε μια δεκάδα ξενώνες που μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα σε οικονομικές τιμές, από 33 ως 40€. Σημ: Οι τιμές αφορούν διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο για τα σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου

*Τασία Boutique Hotel  Πού: Χάνια Πηλίου Πόσο: 38€ ανά διανυκτέρευση  

Σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, στα Χάνια του Πηλίου, το Tasia BOUTIQUE HOTEL προσφέρει πανοραμική θέα στο ορεινό τοπίο, στο χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες και στον Παγασητικό. Το φιλόξενο και ζεστό Tasia Hotel προσφέρει πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και πολυτελείς, μοναδικά διακοσμημένες σουίτες με τζάκι και δωμάτια με ξύλο στη σοφίτα. Όλα τα καταλύματα είναι εξοπλισμένα με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι με πανοραμική θέα. Το χιονοδρομικό κέντρο απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα και τα χωριά της Πορταριάς, της Μακρινίτσας και της Ζαγοράς περί τα 10 λεπτά οδήγησης.

 *Αρκτούρος  Πού: Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια Πόσο: 35€ ανά διανυκτέρευση

Αυτό το μικρό παραδοσιακό ξενοδοχείο βρίσκεται στο χωριό Μονοδένδρι, στη γραφική περιοχή του Ζαγορίου, σε υψόμετρο 1.060 μέτρων. Χτισμένο με πέτρα και ξύλο, διαθέτει εστιατόριο με τζάκι και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους του. Τα ζεστά δωμάτια διαθέτουν μοντέρνο μπάνιο με ντους-υδρομασάζ, τηλεόραση και DVD, καθώς και θέα στην κοιλάδα του Βίκου.

*Αρχοντικό 1787  Πού: Τσεπέλοβο, Ήπειρος Πόσο: 35€ ανά διανυκτέρευση

Στην καρδιά του πανέμορφου ζαγορίτικου χωριού Τσεπέλοβο, ο ξενώνας στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα. Προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και θέα στο όρος Τύμφη και στον κήπο. Μερικοί τύποι των παραδοσιακά διακοσμημένων δωματίων διαθέτουν δικό τους καθιστικό, ενώ υπάρχει πάντα το κεντρικό σαλόνι του Αρχοντικού για χουζούρι πλάι στο τζάκι. Στην περιοχή μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ράφτινγκ και ορεινή ποδηλασία, καθώς και να εξερευνήσετε τα κοντινά χωριά Βίτσα και Μονοδένδρι. 

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα - In2life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ