Φταίει ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος για τον κακό φωτισμό του Α. Σαμαρά στη Λάρισα; Γιατί τα ρίχνουν στον πολύ έμπειρο σκηνοθέτη;

Ο κακός φωτισμός και η επιλογή των πλάνων του σκηνοθέτη δεν άρεσαν στο επιτελείο της ΝΔ

Η τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού, σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λάρισα, ήταν η αιτία της αιφνίδιας αλλαγής του σκηνοθέτη, ο οποίος, μέχρι πρότινος, είχε αναλάβει την κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας και των συγκεντρώσεων του πρωθυπουργού.

Ο κακός φωτισμός και τα «γενικά ανοικτά» πλάνα της συγκέντρωση προκάλεσαν ενόχληση στους επιτελείς του μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την αντικατάσταση του σκηνοθέτη.  Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο του πρωθυπουργού ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη ο κ. Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος. Η εταιρεία πάντως λέει ότι ο κ. Βλαχοδημητρόπουλος έχει την ευθύνη αλλά λόγω κωλύμματος το περασμένο Σάββατο ανέλαβε ο κ. Λυχναράς και ότι δεν υπάρχει θέμα αφού ο κ. Βλαχοδημηρόπουλος επέστρεψε.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί καλλιέργειες γκότζι μπέρι, με τους επιτελείς της επικοινωνίας να εκφράζουν παράπονα για τα πλάνα που δόθηκαν στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και για την επιλογή της συγκεκριμένης μονάδας καλλιέργειας, η οποία δεν έχει προχωρήσει σε εξαγωγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ