Made in Greece η Ελληνική περιπέτεια στο Αιγαίο από Φινλανδική εταιρεία παραγωγής - Παίζουν οι Τζόλα, Τριανταφυλλίδου, Αυγουστίδης & Στάνκογλου!

Στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, οι ξέγνοιαστες διακοπές μιας οικογένειας εξελίσσονται απρόσμενα σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού που θα φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και θα γεννήσει έναν νέο έρωτα. 

Μια περιπέτεια με δράση, χιούμορ, έρωτα, κρυμμένους θησαυρούς και παλιούς θρύλους και φόντο, το υπέροχο ελληνικό Αιγαίο!
 

Η Περιπέτεια στο Αιγαίο είναι ​μια ​ ​ελληνική ταινία διεθνούς συμπαραγωγής, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Jarkko Hentula και η φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group, σε συμπαραγωγή με την Λιλέτ Μπόταση και την ελληνική εταιρεία παραγωγής Inkas Films. 

Η ταινία πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με τον ΟΤΕ ΤV και με την επιδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) και του Φινλανδικού Κέντρου Κινηματογράφου (F.F.F.), και την υποστήριξη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω - Νισύρου. 

Το δημοφιλές ελληνικό καστ αποτελούν η Ιφιγένεια Τζόλα, που έχει π​ρωταγωνιστήσει​ στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Το Νησί, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Γιάννης Ζουγανέλης. 

Πηγή: http://entertainment.in.gr/

 

Την ταινία σκηνοθέτησε ο φινλανδός σκηνοθέτης Τάβι Βάρτια, σκηνοθέτης πολύ γνωστός στη χώρα του. Στη διάρκεια της καριέρας του, έχει σχεδιάσει, σκηνοθετήσει, γράψει και παράγει τηλεοπτικά προγράμματα για όλα τα εθνικά δίκτυα της Φινλανδίας, αλλά και για ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής. Η δουλειά του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών και τύπων προγραμμάτων. 
Δραματικές και κωμωδίες, μυθοπλασίες, ντοκιμαντέρ, μουσικά βίντεο, σειρές και shows, προφίλ εταιρειών κ.ά. Γενικά, ο Taavi Vartia έχει αναλάβει στην παραγωγή, τη σκηνοθεσία και το σενάριο περισσότερων από 1100 προγραμμάτων. Τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί στην πατρίδα του ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος ταινιών για παιδιά και νέους, με τελευταία του δουλειά τη μεγάλου μήκους ταινία «Rolli and the Golden Key». 

Έχει επίσης εργαστεί στο θέατρο, ενώ έχουν εκδοθεί τέσσερα βιβλία του, εκ των οποίων το ένα απευθύνεται σε παιδιά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ