Εντάξει, μάλλον το παράκανε! Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βγαίνει με... 20 μοντέλα ταυτόχρονα! Δον Ζουάν με τα όλα του!

Όχι με ένα, όχι με δύο αλλά με 20 μοντέλα ταυτόχρονα κυκλοφορεί ο πιο γοητευτικός «baby face» στην ιστορία του Hollywood! 

Πιθανότατα πρόκειται για τον μεγαλύτερο μοντελοκυνηγό του Hollywood, που κάθε σχέση του είναι… καλύτερη από την προηγούμενη! Bar Refaeli, Erin Heatherton και Gisele Bündchen είναι μόνο μερικά από τα «θύματά» του ενώ είναι γεγονός πως «μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! Ο διάσημος ηθοποιός, μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Toni Garrn, δεν φαίνεται να κακοπερνά, αλλά το ακριβώς ανάποδο! 

Είχε ακουστεί η φήμη, ότι ο διάσημος σταρ αποχώρησε από πάρτι του Hollywood παρέα με… 20 μοντέλα ωστόσο λίγοι την πίστεψαν!

Πλέον, αυτό δεν ακούγεται και τόσο απίθανο καθώς ο αγέραστος Leonardo di Caprio εθεάθη να περνά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής, παρέα όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με 5 μοντέλα! Ο φακός τον απαθανάτισε να διασκεδάζει μαζί τους, ενώ ως ένας πραγματικός… τζέντλεμαν που έδωσε σε όλες την πρέπουσα σημασία, χαρίζοντας σε κάθε μια ξεχωριστά φιλιά και αγκαλιές!

Τι να αφήσει καμία παραπονεμένη; Δεν είναι σωστό...

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ