Με αυτά τα αγόρια θα περάσουμε το 2015: Aπό τον Αλέξη Τσίπρα στον Daniel Graig & από τον Γ. Αντετοκούνμπο στον Pierce Brosnan!

Αγόρια, παντού αγόρια. Το 2015 θα είναι μία χρονιά με πολύ ενδιαφέρον για τον γυναικείο πληθυσμό.

 

Σταθερές αξίες και new entries που θα συζητηθούν. Είναι όμορφοι, γοητευτικοί, ταλαντούχοι και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Κάποιοι από αυτούς θα επισκεφθούν τη χώρα μας για συναυλίες. Βλέπε Robbie Williams και Dan Auerbach από τους Black Kiss. Θα τους δούμε από κοντά και θα ευχαριστηθεί το αυτί και το μάτι μας.

Adam Sandler

Κάποιοι άλλοι είναι εγχώριες καταχωρήσεις που είτε κάνουν καριέρα στο εξωτερικό (λέγε με Γιάννη Αντετοκούνμπο), είτε θα κάνουν πράγματα (με φωνή Βάνα Μπάρμπα) στην Ελλάδα, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης θα είναι το πρόσωπο της χρονιάς, να μας το θυμηθείτε.

Ταινίες που είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 μας δίνουν μπόλικο υλικό προς επεξεργασία. Σημειώνετε;

Kidnapping Freddy Heineken: Jim Sturgess, The Gunman: Sean Penn, Magic Mike 2: Channing Tatum, Criminal: Kevin Costner, Frankenstein: Daniel Radcliffe, Autobahn: Nicholas Hoult, Tracers: Taylor Lautner, The Cobbler: Adam Sandler, The Coup: Pierce Brosnan.

Taylor Lautner

50 οποχρώσεις του γκρι και τα μυαλά στα κάγκελα με τον πρωταγωνιστή. Jamie Dornan θα κάψεις κάθε καρδιά που θα βρεθεί στο διάβα σου. Οι δικές μας ψήνονται στις αντιστάσεις στους 180 από τώρα.

Υπάρχουν και τα ονόματα που θα σας εκπλήξουν, όπως Brooklyn Beckham και ο πρίγκιπας George. Το 2015 θα είναι η χρονιά του Brooklyn και ο George θα ζήσει μεγάλες στιγμές γιατί θα γεννηθεί το αδερφάκι του.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ