Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει το μυστικό της: Έτσι διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

Ο τρόπος που ζει και κινείται η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η απόδειξη ότι πρόκειται για μια γυναίκα που σέβεται το σώμα της. Δηλώνει “συλλέκτης εμπειριών” και πιστεύει ότι το καλό που προσφέρεις σου επιστρέφεται, γι” αυτό προτιμά να σκέφτεται μόνο την καλή πλευρά ζωής: την πιο φωτεινή και την πιο πρόσχαρη. Και τελικά, κάθε φορά που ανοίγεις κουβέντα μαζί της καταφέρνει ακριβώς αυτό: να σου μεταδώσει την αισιόδοξη στάση της για τη ζωή και την αγάπη της γι” αυτή. 

Μετά από 10 χρόνια επιστρέφεις στα περιοδικά wellness περιοδικό με το The BODY που εστιάζει στη διατροφή, την υγεία και την ομορφιά. Γιατί;

Νομίζω ότι δεν είναι αρκετό να μοιραζόμαστε μόνο τη θεωρία μας ή την άποψή μας με τον κόσμο, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να δίνουμε οι ίδιοι το καλό παράδειγμα με τον τρόπο ζωής μας. Θεωρώ ότι ο τρόπος που ζω και κινούμαι όλα αυτά τα χρόνια είναι ένας λόγος να πειστεί κανείς ότι αυτά που γράφουμε στο περιοδικό και αυτά που του προτείνουμε ως εύκολες λύσεις για να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο είναι κάτι που έχω ήδη εφαρμόσει και έχω ήδη αποδείξει ότι πραγματικά αποδίδει. Μέσα από το The BODY θέλω να μοιραστώ όλα αυτά που ξέρω εγώ και οι συνεργάτες μου με τον κόσμο, για να τον βοηθήσουμε να κάνει τη ζωή του καλύτερη.

Δηλαδή, αυτά που γράφεις στο περιοδικό είναι πρώτα δοκιμασμένα από την ομάδα του περιοδικού και από εσένα την ίδια;
Ναι, δεν θα τολμούσαμε να γράψουμε ποτέ κάτι διαφορετικό. Επίσης, αυτό που θέλω να μοιραστώ είναι το εξής: όχι πια δίαιτες στερητικές και μίζερες. Το αδυνάτισμα πρέπει να είναι τρόπος ζωής, απολαυστικός και όχι καταναγκαστικός.

Μας αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί:

Το πρωί
Πίνω 1 ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι μόλις ξυπνήσω. Μετά από μισή ώρα, τρώω ένα μπολ με δημητριακά ολικής άλεσης με ημιάπαχο γάλα 1,5% και μια κούπα κακάο χωρίς γάλα και ζάχαρη.

Το μεσημέρι
Τρώω μια μερίδα φαγητό, ό,τι έχουμε σπίτι· δηλαδή, μία φορά την εβδομάδα κόκκινο κρέας (το επιλέγω μόνο μία φορά την εβδομάδα γιατί είναι πηγή τοξινών και λίπους και δεν τρώω περισσότερο από 90 γρ., όσο δηλαδή είναι το κινητό μου), δύο φορές λαδερά, μία όσπρια, μία σαρδέλες, μία κάποιο μεγάλο ή λιπαρό ψάρι (π.χ., συναγρίδα ή σολομό) με μια πράσινη σαλάτα (όταν το φαγητό δεν περιλαμβάνει λαχανικά) και μια φέτα μαύρο ψωμί. Ολοκληρώνω με ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας.

Το απόγευμα
Τρώω ένα φρούτο και μια μικρή χούφτα ωμά αμύγδαλα με μαύρες σταφίδες.

Το βράδυ
Αν βγω έξω, προτιμώ ψάρι ή ψητό κοτόπουλο (πιο σπάνια κόκκινο κρέας) με σαλάτα ή ζυμαρικά ολικής άλεσης με κόκκινη σάλτσα. Πίνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και στο τέλος τρώω λίγο γλυκό, γιατί είμαι… αθεράπευτα γλυκατζού!Αν μείνω σπίτι, τρώω ένα τοστ με μαύρο ψωμί ολικής άλεσης με τυρί χαμηλών λιπαρών και πίνω ένα πράσινο τσάι ή χαμομήλι, ή φτιάχνω μια τονοσαλάτα με μαρούλι και αβοκάντο, ή τρώω τη μισή μερίδα από το μεσημεριανό μας φαγητό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ