Να ποια δουλειά σας προσφέρει 100.000 δολάρια μέσα στην πρώτη κιόλας μέρα!

Βρήκαμε τη δουλειά που σας πληρώνει 100.000 δολάρια την πρώτη μέρα που θα προσληφθείτε! 

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι...ταλέντο, φιλοδοξία και ένα μεγάλο ζευγάρι «balls» μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια δουλειά που θα σας προσφέρει 100.000 δολάρια σε μία μέρα!

Σε μια προσπάθειά της να προσελκύσει δημιουργικά μυαλά, η εταιρεία McCann Bristol δημιούργησε μια ιδιαίτερα τολμηρή καμπάνια. Στην πρωτότυπη αυτή αγγελία προσκαλεί άτομα από τον χώρο της διαφήμισης να αποδείξουν ότι μπορούν να παράγουν σπουδαίο έργο οπουδήποτε, σε οποιεσδήποτε συνθήκες και είναι έτοιμοι να πάνε την εταιρεία στο επόμενο επίπεδο.

Η ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία που απαιτείται είναι πέντε χρόνια και το χαρτοφυλάκιο σας θα πρέπει να είναι γεμάτο με φοβερές και ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες. Εάν καταφέρετε να σαρώσετε στη συνέντευξη, θα εισπράξετε 100.000 δολάρια με το που θα προσληφθείτε στην εταιρεία. Γιατί; Επειδή θέλουν να πάρετε μια γεύση από αυτά που θα απολαύσετε ενώ θα εργάζεστε εκεί. Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

Εάν... ψήνεστε, λοιπόν, και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να αποδείξετε ότι αξίζετε αυτά τα χρήματα, στείλτε ένα λινκ με το χαρτοφυλάκιό σας στο email: kelly.comley@mccann.com.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ