Νέα χρονιά! Τι λέει ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης για όλα τα ζώδια! Ένα-ένα και συνολική εικόνα για το 2015!

«Το έτος των εύθραυστων ισορροπιών», είναι ο τίτλος που δίνω για τη νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας, η οποία έρχεται για να επιστρατεύσει όλο το απόθεμα των δυνάμεων μας, προκειμένου να προχωρήσουμε με περισσότερη σταθερότητα στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας. 

Το 2015 δεν παρουσιάζει ουσιαστικές μεταβολές, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη χρονιά όμως θα παρουσιαστούν περισσότερες ευκαιρίες για μπορέσουμε να βάλουμε σε μία τάξη τη ζωή μας και τις υποχρεώσεις μας. Στην πορεία της νέας χρονιάς, θα υπάρξουν περισσότερα χρονικά διαστήματα, που θα ενισχύσουν τον τομέα της επικοινωνίας. Θα δοθούν ευκαιρίες για την δημιουργία νέων γνωριμιών, ενώ νέοι φίλοι και συναναστροφές, θα χαρίσουν σε πολλούς ανθρώπους το κίνητρο και την ελπίδα να βρουν λύσεις τα προβλήματα της ζωής τους. Μπορεί ο τομέας των οικονομικών, να συνεχίζει να είναι περιορισμένος, όμως το 2015 είναι μία χρονιά που πολλοί θα πραγματοποιήσουν ταξίδια και θα εκπληρώσουν εντέλει την ανάγκη τους να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις συνήθειες της ρουτίνας τους. 

Στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων, θα υπάρξουν αρκετές συμφιλιώσεις αλλά και συμβιβασμοί! Το 2015 είναι μία χρονιά που πολλοί άνθρωποι θα συγχωρέσουν τους «αντιπάλους» τους και θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις τους. 

Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της νέας χρονιάς θα είναι η «υπερβολή», η οποία και θα παρασύρει στον αλόγιστο καταναλωτισμό. Αυτό το χαρακτηριστικό, είναι απαραίτητο να το μετριάσουμε για να μην έχουμε συναισθηματικές αλλά και υλικές απώλειες. 

Το «συναίσθημα» θα είναι αρκετά πιο ενισχυμένο τη νέα χρονιά και πολλοί θα συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα μας κρύβονται ευαισθησίες που μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε αλλά και να ... αναγνωρίσουμε! 

Όπως κάθε χρονιά, ετοίμασα τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων, αλλά και ένα πλούσιο αστρολογικό αφιέρωμα για το 2015. Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε αναλυτικά το ετήσιο ωροσκόπιο σας για τη νέα χρονιά!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο στο oroskopos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ