Σμαραγδί: Το χρώμα της νέας σεζόν στο μακιγιάζ - Συμβουλές για να υιοθετήσουμε τη σμαραγδί τάση

H σμαραγδί τάση είτε σε όλο το βλέφαρο, είτε απλά σαν βάση για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι το απόλυτο τρεντ της σεζόν.

H σμαραγδί τάση είτε σε όλο το βλέφαρο, είτε απλά σαν βάση για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι το απόλυτο τρεντ της σεζόν.



Μολύβι και στα δύο βλέφαρα: Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις με όπλο σου το σμαραγδί μολύβι ματιών σου, ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια, τότε άπλωσε το μολύβι σου στο επάνω αλλά και το κάτω βλέφαρο για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.



Σμαραγδί άι-λάινερ: Η διαχρονική μαύρη γραμμή του άι-λάινερ σου αντικαθίσταται αυτή τη σεζόν από το σμαραγδί το απόλυτο χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Για ένα διακριτικό αποτέλεσμα μπορείς να βάψεις μόνο το εσωτερικό του ματιού στο κάτω βλέφαρο.



Σε σχήμα τόξου: Αν θέλεις να τολμήσεις ένα πιο εκκεντρικό λουκ τότε με το σμαραγδί μολύβι σου δημιούργησε ένα τόξο μισό και φτιάξε και τη γραμμή σου στο κάτω μέρος του βλεφάρου και έχεις έτοιμο το πιο σούπερ μακιγιάζ για τα μάτια σου μόνο.



Σμαραγδί νύχια: Τα παστέλ ροζ και φούξια νύχια ναι μεν έχουν μια θέση στην καρδιά σου αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το σμαραγδί θα σε ξετρελάνει. Ένα χρώμα τόσο φωτεινό, λαμπερό και απίθανο που κάνει τα νύχια σου να ξεχωρίζουν και είναι ό,τι πρέπει για τη νέα σεζόν.

Το πράσινο της μέντας είναι μια πιο απαλή βερσιόν του σμαραγδί που θα σε ενθουσιάσει και φέτος.



Σμαραγδί βάση: Αν θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τότε διάλεξε τη σμαραγδί σκιά σαν βάση και στόλισε το βλέμμα σου με στρας για ένα πιο εντυπωσιακό λουκ.



Κατά μήκος: Η σμαραγδί σκιά στην πιο έντονη εκδοχή της είναι το απόλυτο τρεντ του καλοκαιριού αρκεί το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να κινείται σε απαλούς τόνους!



womenonly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ