15 parties για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Υποδεχθείτε διασκεδάζοντας τον καινούργιο χρόνο!

Οι πρώτες ώρες του 2015 έρχονται με δελεαστικές προτάσεις εξόδου, κεφάτα χορευτικά beats και την πρόκληση να ανακαλύψεις το καλύτερο party εκεί έξω…

Tο πρώτο ξεπόρτισμα από το σπίτι λίγο μετά την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση είναι η πιο πολυσυζητημένη έξοδος του χρόνου. Λίγο ματαιόδοξη, λίγο αναγκαία, πάντα φορτισμένη με προσδοκία. Από το φετινό μενού δεν λείπουν ούτε οι υπερπαραγωγές ούτε τα parties με ελεύθερη είσοδο. Με το «πήξιμο στην κίνηση» να έχει πάψει εδώ και χρόνια να υφίσταται ως δικαιολογία για να μείνεις μέσα, τα πρωτοχρονιάτικα parties είναι και φέτος προορισμένα να καλύψουν κάθε χορευτικό γούστο. Το στοίχημα είναι να διαλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.

N.Y.E. ATHENS στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής 
Στα δύο ειδικά διαμορφωμένα stages (Show Me Love και Insomnia ) στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής έντεκα DJs από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή μας παρουσιάζουν τα εορταστικά τους sets. Στο Insomnia Stage o Luca Bacchetti που πέρασε όλο το 2014 στις κορυφές του top 10 του Beatport και ο ανερχόμενος Βερολινέζος Sante θα εμφανιστούν μαζί τους δικούς μας CJ Jeff & Mihalis Safras, Gus & Bonso και Roni Iron. Στο Show Me Love Stage ο Johnny Gerontakis υποδέχεται τους Agent Greg, Kid Angelo, Zenn και Second Sense. Τo πάρτι θ’ αρχίσει μετά την αλλαγή της χρονιάς και θα κρατήσει ως τις πρωινές ώρες της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου, με special dance shows και πολλές εκπλήξεις. Στις 00.30 π.μ. Είσ.: € 25, προπώληση (€ 20 ) από τα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, www.viva.gr, www.public.gr, 11876. Κρατήσεις τραπεζιών (από € 250 έως 1.000 ) στα 6951088366, 6939001746. 

Η ελληνική techno πάει στον Βοτανικό 
Ένα all star team από Έλληνες DJs και παραγωγούς της tech house και techno σκηνής συμμετέχει στον 15ωρο μαραθώνιο «Greek Fusion Techno Party» ο οποίος λαμβάνει χώρα στην αποθήκη Area 19 (Ορφέως 182, Βοτανικός ). To line up απαρτίζουν με σειρά εμφάνισης οι Michalis Σταυρόπουλος, Sysex, Nikos Tsiaras & Nickkal, Monkylo, George Apergis, Dimitri Motofunk & George Libe, SeTH και Nick De Nice. Στη 1 π.μ. Είσ.: € 15. Κρατήσεις τραπεζιών: 6987362292.

Τrance party στον Άγιο Κοσμά 
Δυνατό line up της F.S.I. στον χώρο του παραλιακού club «Ακρωτήρι» με live performances από τους Liquid Soul από την Ελβετία, τους Astral Projection, Ghost Rider και Class A από το Ισραήλ, τους Elegy από την Γερμανία και τους δικούς μας Paralogue. Tα support DJ sets υπογράφουν οι Xdimension, N-igma, Alexand3r και Christo Zen. Ξεκινάει στις 12 μεσάν. με είσοδο € 22. Η προπώληση (€ 17 ) γίνεται από το www.ticketarena.gr καθώς και από το Discobole των Εξαρχείων. Για κρατήσεις τραπεζιών: 6980248550 6977663948.

H Μαριέττα Φαφούτη στο «Gazarte» 
Mε φωτεινές ποπ νότες, δικές της αλλά και άλλων, η Μαριέττα Φαφούτη υπόσχεται ένα μεταμεσονύκτιο party-ορισμός της feelgood διασκέδασης. Στη σκηνή θα είναι επίσης και ο Jaguar Bombs με rock ‘n’ roll ρυθμούς από τα ’60s και pop anthems των ’00s. Λίγες ώρες νωρίτερα, στο cocktail restaurant του 1ου ορόφου, ο Ευστάθιος Δράκος (Minor Project ) και εκλεκτοί καλεσμένοι επενδύουν με τον πιο συναισθηματικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου δίπλα σε ένα κλασικό πιάνο, μέχρι τα μουσικά ηνία της βραδιάς να αναλάβουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης, σε ένα πάρτι αφιερωμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες. 

Spasta στην Πειραιώς 
Για μία και μόνο βραδιά το δημοφιλές party «This is Spasta» καταλαμβάνει το χώρο του πρώην «W» και «Venue» με ελληνικές house, R&B και pop επιτυχίες, με live performance από τους Master Tempo, live κρουστά, χορευτικά shows, λουλουδοπόλεμο και πολλά ακόμα happenings. Η χαρά του Greek lover. Στη 1 π.μ. Είσ.: € 30 με απεριόριστη κατανάλωση για όσους δεν έχουν κάνει κρατήσεις. Κρατήσεις τραπεζιών (€ 150-360 ) στο 6944317211. 

Η extravaganza του «Six D.O.G.S.» 
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το event του πολυχώρου της Αβραμιώτου ξεκινάει από το μεσημέρι με ζεστό κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αλλαγή του έτους στον κήπο και μεταμεσονύκτιο dance party με ελεύθερη είσοδο στο gig space με τους BODJ, Chevy, K.atou, Lemos, Lex, Mr. Statik, Pan, Runner. 

Μισός αιώνας «The Margi» 
Το πολυτελές ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης δεν γιορτάζει μόνο την αλλαγή της χρονιάς αλλά και τη συμπλήρωση των 50 χρόνων λειτουργίας του. Από τις 11 μ.μ., o DJ και παραγωγός Zac F επιμελείται μια μοναδική βραδιά με ένα essential set, ενώ μια live εμφάνιση έκπληξη από ένα violin trio αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Premium Party στο «Galaxy Bar»

Με θέα όλη την Αθήνα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και compiler Αλέξανδρος Χριστόπουλος διοργανώνει το δικό του exclusive event στο roof bar του ξενοδοχείου «Hilton», πάντοτε με elegant χορευτική μουσική. Το opening set αναλαμβάνει ο Παντελής Στασινός, ενώ το after hours ο Best Seller («Pixi» ). Στις 11 μ.μ. Είσ.: € 30 (με special ποτό ή ποτήρι σαμπάνιας ). Τα τραπέζια είναι sold out. 

O Sam Paganini στο «Dive» 
Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Ιταλός βετεράνος θα ντύσει τις πρώτες ώρες του 2015 με σκληρούς techno ήχους. Μαζί του θα είναι οι resident DJs Αδριανός Παπαδέας, Γιώργος Σεράγος, Viton, Matik, Mikele και Romylos. Κατά τις έξι το ξημέρωμα οι τέσσερις τελευταίοι θα πάρουν το ταξί για να συνεχίσουν μέχρι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο afterhours party του «Skullbar». 

O Nick Varon στο «Pixi» 
Ο δημοφιλής Έλληνας παραγωγός που διέπρεψε στο πλευρό του Hernan Cattaneo επιστρέφει στην πατρίδα του για ένα mini tour. Ασφαλώς δεν θα παραλείψει να περάσει από το Γκάζι για να στολίσει τις πρώτες ώρες της χρονιάς με μελωδικούς dance ήχους. Μαζί του θα είναι ο Koleon από το Re:Rite. 

One Night in Heaven στο City Link 
Στη μεγάλη στοά του κέντρου η Klik Records και η «Athens Voice» χορεύουν με τους DJs και producers Glass Coffee, Lee Burton, Alex Dimou, 12 Tones, Anna Anastasiou, Savvas, Theo Tag, Kostas Papazetis και DJ Snatch. 

«Senza» σε δύο επίπεδα 
To νεανικό στέκι της οδού Λέκκα οργανώνει party με ελεύθερη είσοδο σε δύο stages. Στο ισόγειο trash ήχοι από τα ’80s και ’90s, στο υπόγειο techno και house ρυθμοί από τους Tonny Lasar, Tolis Q, Jose Amba και Klaap. 

Έλα να αγαπηθούμε στο «Ρομάντσο» Δύο stages, εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ, ήχος 50 ΚW, ντισκομπάλες, νέον φωτοσωλήνες και μουσική αποκλειστικά από τα ‘80s. Οι Alex Hobson, Mr. Bios, Το Βουνό, Kalfakakos, Lola’s Bad, Photoharrie, Roman & Manu, Sepho & SheepShit και Stathis Mitropoulos αναβιώνουν την ατμόσφαιρα των ντισκοτέκ σε ένα event με τίτλο «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ!». Επιθυμητό το fancy dresscode. Στις 0.30 μεσάν. Είσ.: € 20 (με open bar ). 

Shut The Fuck Up Party στο «Tramp» 
Σύσσωμο το team των Shut The Fuck Up, δηλαδή οι κύριοι Postriper, Yaz., MNDL (Mindless ), A. Tsaousis και Pasquale θα βρίσκονται πίσω από τα decks του «Tramp» στο Γκάζι για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου χρόνου. Μαζί τους θα είναι οι DeMar (Not Sober parties ) και N. Lardas (Enter the Void ) για ένα μπασάτο party με dubstep, R’n’B και EDM ρυθμούς. Αρχίζει μετά τα μεσάνυχτα και η είσοδος κοστίζει € 15 (με ποτό ). Για κρατήσεις: 6988547267 

Κι ένα για το μεσημέρι 
Κάπου ανάμεσα στα ψώνια της τελευταίας στιγμής, μπορείς να στριμώξεις ένα πέρασμα από το αίθριο του «Some Bizzare» όπου, καιρού επιτρέποντος, το party Street Outdoors θα ξεκινήσει από τις 2 μ.μ. με free barbeque και τη χορευτική μουσική των Tolis Q, Chevy, Polatof, Sardos 97 vs Pene και Jose Amba.

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ