Xαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωση: Εξαφανίστηκε ανήλικη στις 9 Δεκεμβρίου από την περιοχή της Κυψέλης! Δείτε πληροφορίες!

Στις 9 Δεκεμβρίου 2014, στις 19:30, η Εύα Κούρντοβα εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η Εύα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,52 μ. και βάρος 50 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε λευκό τζιν παντελόνι, μπορντό μπλούζα με κουκούλα και γκρι-φούξια αθλητικά παπούτσια. Επίσης, έχει σκουλαρίκι κάτω από τα χείλη.

Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη δεκαπέντε ημέρες μακριά από την οικογένειά της. Τα δεδομένα μαρτυρούν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση και βρίσκονται σε εξέλιξη συντονισμένες έρευνες των Αστυνομικών Αρχών. Δεδομένων των κινδύνων που διατρέχει η Εύα, κρίθηκε αναγκαία η δημοσιοποίηση της εξαφάνισης και είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των πολιτών, προκειμένου σύντομα να βρεθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Πηγή: hamogelo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ