EasyJet: Ρεκόρ GUINNESS για συναυλία καλάντων στο μεγαλύτερο υψόμετρο - Ρεκόρ και στην επιβατική κίνηση το Σ/Κ!

Ρεκόρ GUINNESS απέκτησε η easyJet, καθώς φιλοξένησε την πρώτη συναυλία καλάντων που πραγματοποιείται σε τόσο μεγαλύτερο υψόμετρο, κατά τη διάρκεια πτήσης της από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου προς τη Γενεύη, στην πρώτη συναυλία που πραγματοποιείται ποτέ σε αεροσκάφος της easyJet.

H χορωδία ACM, που σχηματίστηκε το 2005 και πρόσφατα βραβεύτηκε ως το Best Gospel Act στα Βραβεία Urban Music Awards, πραγματοποίησαν συναυλία καλάντων, εν πτήση, για τους επιβάτες που ταξίδεψαν προς Γενεύη από Λονδίνο πριν λίγες μέρες.  

Η συναυλία διήρκεσε 15 λεπτά σε υψόμετρο 32.800 πόδια, με γνωστά Χριστουγεννιάτικα ακούσματα όπως το τζινγκλ μπελς, Αγ. Νύχτα, κτλ.Η ζωντανή παράσταση είναι μέρος Χριστουγεννιάτικης γιορτής και ατμόσφαιρας που επικρατεί στις πτήσεις της easyJet, καθώς πολλοί επιβάτες τραγουδούν τα κάλαντα σε αρκετές πτήσεις μέσα στο Δεκέμβρη.

Ο Paul Moore, διευθυντής επικοινωνίας της easyJet δήλωσε: «Πιστεύαμε ότι οι επιβάτες μας θα απολάμβαναν μία τέτοιου τύπου εορταστική ψυχαγωγία εν πτήση και ταυτόχρονα να πετυχαίνουμε ένα Ρεκόρ Guinness! Χάρη στην καταπληκτική χορωδία ACM, που τραγουδούσε τόσο λαμπρά εν πτήση,  βοήθησαν να πετύχουμε αυτή την πρωτιά και για την easyJet και για τους Guinness World Records».

Ο Mark De-Lisser, μέλος της χορωδίας πρόσθεσε: «Τραγουδάμε, αυτό κάνουμε. Έχουμε τραγουδήσει σε μερικά καταπληκτικά, παράξενο, ακόμη και επικίνδυνα μέρη, αλλά το να σκορπίσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων εν πτήση, στα 32.000 πόδια, ήταν πραγματικά εξωπραγματικό. Η επίτευξη ενός Ρεκόρ Guinness είναι ένας ωραίος τρόπος το να κλείσει η χρονιά για την χορωδία».

Μετά την εν πτήση συναυλία, η χορωδία συγκέντρωσε χρήματα για την UNICEF, τη μεγαλύτερη οργάνωση για παιδιά στον κόσμο. Από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου οι επιβάτες της easyJet σε Ευρωπαϊκές πτήσεις, θα έχουν την ευκαιρία, εάν το επιθυμούν, να προσφέρουν χρήματα για τον οργανισμό UNICEF και το έργο τους Change for Good.Μέχρι σήμερα, άνω των 3,9 εκατ. λιρών έχουν συγκεντρωθεί για την UNICEF από τη γενναιοδωρία των πελατών της easyJet.
 
Ρεκόρ επιβατικής κίνησης την Κυριακή
 
Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το καλύτερο αναφορικά με το πλήθος των χριστουγεννιάτων αποδράσεων που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της εταιρίας, η οποία μέτρησε πάνω από 170.000 επιβάτες, που ταξίδεψαν με περισσότερες από 1.200 πτήσεις σε όλο το δίκτυο της εταιρίας. 
 
Παράλληλα, αριθμός ρεκόρ επιβατικής κίνησης αναμένει η εταιρία για την περίοδο από τις 20 έως τις 29 Δεκεμβρίου, με 1,5 εκατ. επιβάτες, 11.000 πτήσεις και με μεγάλο αριθμό επιβατών να επιλέγουν να ταξιδέψουν νωρίτερα για να αποφύγουν τη συμφόρηση της κίνησης της χριστουγεννιάτικης εξόδου.
 
Η Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, η εταιρία κατέγραψε τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση (170.000 επιβάτες). Την ημέρα αυτή, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από 100.000 επιβάτες ταξίδεψαν από/προς τα αεροδρόμια της Αγγλίας σε 740 πτήσεις, δημιουργώντας άλλο ένα  ρεκόρ- για τους περισσότερους πελάτες που απέδρασαν με την easyJet μέσα σε μία μέρα.
 
Το Μπέλφαστ και το Εδιμβούργου είναι στην κορυφή της λίστας των πιο δημοφιλών  προορισμών  με πολλούς πελάτες να επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τις οικογένειες τους. Το Εδιμβούργο παραμένει επίσης δημοφιλές ως προορισμός για την αλλαγή του χρόνο. Η Γενεύη συγκαταλέγεται στις top επιλογές για εκείνους που κατευθύνονται προς τις Άλπεις για να απολαύσουν τα χειμερινά σπορ.
 
Η κα. Sophie Dekkers, Director της αγοράς του Ηνωμένου Βασειλείου δήλωσε: «Είδαμε μεγάλη ζήτηση το περασμένο Σαββατοκύριακο στα 700+ δρομολόγια του δικτύου μας με κορύφωση την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, όπου περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ μας επέλεξαν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους ή για να επιστρέψουν στις οικογένειες του για τις γιορτές. Η περίοδος των Χριστουγέννων ανέκαθεν καταγραφόταν αυξημένη επιβατική κίνηση και φέτος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Είτε οι πελάτες που πετούν για να επισκεφθούν φίλους και την οικογένεια ή για αποδράσεις για σκι, κτλ στόχος μας είναι να κάνουμε το ταξίδι των πελατών μας όσο το δυνατόν πιο εύκολο, ευχάριστο και φυσικά προσιτό».

Πηγή: tornosnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ