Εύβοια: Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Μαρίας Αλιμπινίση - Την αναγνώρισε ο σύζυγος της από τη βέρα‏!

Βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Νεκρή είναι η αγνοούμενη Μαρία Αλιμπινίση που εξαφανίστηκε, από το σπίτι της αδερφής της στη Χαλκίδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 22 Νοεμβρίου.

Το Λιμενικό Σώμα της περιοχής ανέσυρε το μεσημέρι ένα γυναικείο πτώμα που βρίσκεται σε αποσύνθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δεξί της χέρι φορούσε τη βέρα, την οποία αναγνώρισε ο σύζυγός της, ενώ στο αριστερό της χέρι φορούσε ένα κομποσκοίνι.

Το σώμα της άτυχης Μαρίας, θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού.

Ήταν γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα, όταν η 36χρονη που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, επιβιβάστηκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε το κινητό της τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη. 

Η εξαφάνισή της έγινε γνωστή από την αδερφή της η οποία γύρω στις δυο τα ξημερώματα, πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 36χρονη Μαρία και διαπίστωσε ότι έλειπε. 

Τότε εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε την υπόλοιπη οικογένεια η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα, για την εξαφάνισή της.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για την υπόθεση.

Ο αδερφός της Μαρίας στο protothema.gr

«Είναι ασύλληπτο, αδιανόητο ακόμη δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι η αδελφή μου είναι νεκρή. Πάει, τη χάσαμε την αδελφούλα μας» λέει σοκαρισμένος ο Ανέστης Αλιμπινίσης.

Και συνεχίζει, περιγράφοντας όσα έζησε όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά της: «Ελπίζαμε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι κάτι θα γινόταν, με κάποιο τρόπο θα τη βρίσκαμε, δεν μπορύσαμε να φανταστούμε ότι θα είχε τέτοια κατάληξη η ζωή της. Ένα μήνα τώρα, νύχτα μέρα παρακαλάω το Θεό να την έχει καλά και ας μην μαθαίναμε ποτέ αν η ίδια δεν ήθελε ούτε πώς είναι ούτε που είναι. Αλλά όχι αυτό, όχι αυτό Θεέ μου... Πάει το κορίτσι μας, πάει... Δυστυχώς».

«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, παρακαλούσα να είναι για κάτι καλό, για μια καλή είδηση, δεν ήθελα να ακούσω ότι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη ήταν η αδελφή μου. Δυστυχώς έπρεπε να πάμε εκεί, έπρεπε να το περάσουμε και αυτό, να πάμε με τα ίδια μας τα μάτια και να αναγνωρίσουμε το πτώμα της. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Απλά θέλω λίγο να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω και εγώ και όλη η οικογένεια τι έγινε. Είναι φρικτό αυτό που συνέβη, ένα μήνα καρδιοχτυπούσαμε για ένα της σημάδι και σήμερα τη βρήκαμε νεκρή» καταλήγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ