Story: Η Carol Levy ζει & με τους δύο άντρες της στο ίδιο σπίτι: Τον νυν, τον πρώην αλλά και τα παιδιά τους - Τι ακριβώς συνέβη;(Φωτό)

Οι μεσίτες ακινήτων Carol E. Levy και Chris Lipman έχουν το είδος του διαμερίσματος που οι περισσότεροι Νεοϋορκέζοι μπορούν μόνο να ονειρεύονται.

Η δυναμική ξανθιά και ο γοητευτικός άντρας που παντρεύτηκαν το 1992, ζουν σε ένα μεγαλοπρεπές διπλό στο Beresford στο Central Park West, μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της πόλης, κάποτε το σπίτι του ηθοποιού Ροκ Χάντσον. 

Το διαμέρισμα αυτό καθεαυτό, ήταν μια πράξη της αγάπης: δρύινα πατώματα προστέθηκαν για να ενισχυθεί η έπαυλη των 5.000 τετραγωνικών, με έξι υπνοδωμάτια, δύο τζάκια, βεράντες και θέα στο πάρκο.

Αλλά τώρα, το πολυτελές αυτό σπίτι λειτουργεί και ως «σύνορο» μεταξύ δυο εχθρικών στρατοπέδων. 

Οι δυο τους χώρισαν το 2012, αν και η συζυγική διάσπαση δεν ήταν διόλου φιλική, ο Lipman ζει στον 17ο όροφο στον ξενώνα, δηλάδή συζεί με την πρώην γυναίκα του και τον νυν σύζυγό της, τον Joel Goron. Levy και Lipman έχουν για δύο έφηβες κόρες που μοιράζονται επίσης τον επάνω όροφο. Οι πρώην σκοπεύουν να μείνουν σε αυτή το ανορθόδοξη κατάσταση μέχρι την πώληση της οικογενειακής κατοικίας τους, η οποία βγήκε στην αγορά για 24.000.000 εκατομμύρια δολάρια, και έχει μειωθεί σε 18 εκατομμύρια δολάρια για να επιταχύνει η πώληση.

«Ζω με τον πρώην και τον νυν σύζυγό μου. Δεν έχω αφήσει η παρουσία του Chris να επηρεάσει τη ζωή μου και να σταθεί εμπόδιο», δηλώνει η Levy, η οποία ξαναπαντρεύτηκε τον Αύγουστο και μόλις γέννησε την περασμένη Κυριακή. 
Levy και Lipman είναι μόνο ένα από τα πολλά ζευγάρια στην πόλη της Νέας Υόρκης που ζουν μαζί μετά το τέλος της ρομαντικής ιστορίας τους, κυρίως λόγω οικονομικών καταστάσεων και του υψηλού κόστους διαμονή στις κατοικίες της πόλης.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ