Πόπη Τσαπανίδου: ''Είχα ακόμη μία αδελφή που πέθανε 12 ετών, στα χέρια μου”

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή Μία ήταν η Πόπη Tσαπανίδου. Η δημοσιογράφος του Star μίλησε στην Τατιάνα, με εξομολογητική διάθεση, για όλα. 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Παιδί μιας φτωχής οικογένειας, στα 16 της ξεκίνησε να γράφει σε εφημερίδα. Από τα παιδικά της κιόλας χρόνια έμαθε πώς όσα δύσκολα και να είναι τα πράγματα πρέπει αν πηγαίνεις μπροστά. “Οι γονείς μου μου έμαθαν ότι αποφασίζεις να είσαι χαρούμενος ακόμα και στα δύσκολα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Πόπη μίλησε και για την αδερφή της τη Λια με την οποία μοιάζουν. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως είχε μία ακόμη αδερφή που πέθανε όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Η αδερφή της ήταν μόλις 12 και πέθανε στα χέρια της. Ένα πρωί ξύπνησαν και έπαθε εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Έπειτα γεννήθηκε η Λία.

Δεν ήταν όμως η μοναδική δύσκολη περίοδος που πέρασε στη ζωή της. Στη συνέχεια μίλησε για την απώλεια του συζύγου της. “Ο άντρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 3 μηνών έγκυος στις δίδυμες”, εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα. 

“Άρχισα να βρίσκω και πάλι την Πόπη στα 40”, υποστήριξε η δημοσιογράφος εξηγώντας πως πλέον βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ