Dancing With The Stars: Η sexy Δούκισσα που μάγεψε το κοινό, η ''τεράστια'' Μορφούλα και τα νούμερα τηλεθέασης!

To 9o live του Dancing With The Stars '5 ήταν στο πνεύμα των Xριστουγέννων. Φαντασμαγορικές χορογραφίες, live μουσική με τους Vanila Swing και Christmas Swing Marathon.

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην πανέμορφη Δούκισσα Νομικού. Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση με σέξι διάθεση και πλάτη φοβερή.

Η παρουσιάστρια φόρεσε μια τουαλέτα Konstantinos Melis by Laskos. Το styling επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, τα μαλλιά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το make-up η Βάσω Νακοπούλου.


Το Music School τελείωσε και το show του ΑΝΤ1 πήρε μία ανάσα στα νούμερα τηλεθέασης. Στο γενικό σύνολο σημείωσε ποσοστό 26,5%, τέσσερις μονάδες ψηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Ακολούθησαν οι ταινίες ''Amazing Spiderman'' (Mega) - 16,4%, ''Οι Υπηρέτριες'' (Alpha) - 15% και ''Χτυποκάρδια στο θρανίο'' (Star) - 11,3%. Στο νεανικό κοινό το show του ANT1 έφτασε στο 21,6%.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να χορέψουν δυο χορογραφίες, freestyle με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και swing, στον Christmas Swing Marathon, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, των Vanila Swing. Η Μορφούλα Ντώνα πέτυχε το απόλυτο. Είδε και τους πέντε κριτές να την βαθμολογούν με 10.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ