Η πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη στο πρωινό του MEGA - «Έτσι γύρισα το πορνό» (βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Δευτέρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega με Μία» και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για το «Hashtag» και τις κριτικές που δέχεται για τα θέματα που παρουσιάζει, για την περίοδο που η ίδια παρουσίαζε μεσημεριανή εκπομπή, αλλά και για την προσωπική της ζωή.
 

Η παρουσιάστρια εξήγησε αρχικά πώς προέκυψε η εκπομπή «Hashtag»: «Ήθελα να αλλάξω αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Από το 2012 επεξεργαζόμουν αυτή την ιδέα και δεν το έλεγα σε κανέναν. Πέρυσι το μοιράστηκα με τον Θέμη Μάλλη (σ.σ.: ο αρχισυντάκτης της) και του είπα ότι ήθελα να κάνω αυτό και από κει και έπειτα, στις κουβέντες μας και στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, καταλήξαμε στο “Hashtag”. Κατοχυρώθηκε ως “Hashtag” ένα βράδυ του Ιουνίου την ώρα που τρώγαμε με τον Θέμη σε ένα σουβλατζίδικο στη Γλυφάδα. Είχαμε βρει το κόνσεπτ και ψάχναμε τον τίτλο». 

Μελέτη: Μου αρκούσε ο κρύος ιδρώτας που τους έλουζε - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε: «Οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέσα από την εκπομπή είναι πολύ πιο ωραίοι από τους ανθρώπους της πιάτσας μας, πιο συνειδητοποιημένοι. Συνάντησα πορνοστάρ, ιερόδουλη και στρίπερ και που είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένοι και ξεκάθαροι από ανθρώπους του χώρους μας. Είναι ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό τους». Παράλληλα, εξήγησε ότι τα βιωματικά θέματα στην εκπομπή ήταν αποκλειστικά δική της ιδέα. «Τις λέξεις τις έχουμε αποφασίσει με τον Θέμη από κοινού από το καλοκαίρι. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, όλα τα βιωματικά ήταν δικές μου ιδέες γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που μου λέει να πω στον Θέμη να "μαζευτεί". Ο Θέμης δεν με έχει πιέσει ποτέ να κάνω κάτι. Τα βιωματικά ήταν τελείως δική μου ιδέα».

Όπως αναφέρει το yupiii.gr, όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει ότι ήταν αυτό που ενόχλησε τον κόσμο στο επεισόδιο με τη λέξη «πορνό», η παρουσιάστρια απάντησε: «Η απενοχοποίηση η δική μου απέναντι στο θέμα προφανώς, που αυτομάτως μαρτυρά τη δική τους ενοχή στο θέμα της ηδονής και του σεξ και στη σχέση με τον εαυτό τους και με τον άντρα. Το επεισόδιο αυτό μέχρι να βγει το gossip έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα, την ώρα που η ευθανασία, που είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στην πορεία μου μέχρι σήμερα σαν θέμα, ό,τι πιο συγκλονιστικό και σοκαριστικό, ήρθε τελευταίο σε τηλεθέαση. Το πορνό που κάποιους τους ενόχλησε και βγήκαν να ηθικολογήσουν βγήκε πρώτο στην τηλεόραση, αυτό κάτι δείχνει».

Σχετικά με τις αρνητικές κριτικές, η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε: «Πλέον δεν θα απαντήσω στον οποιοδήποτε βγει και πει το μακρύ και το κοντό του, αλλά αν θεωρώ ότι πίσω από αυτό το σχόλιο που έχω διαβάσει ή μου έχει μεταφερθεί υπάρχει αδικία, εκεί δεν μπορώ να την παλέψω. Μου πατάει τρελό κάλο. Να σου πω ένα απλό παράδειγμα, ξεκινάει η εκπομπή με θέμα το gossip και βγαίνει μια και λέει στο twitter: “Μας μιλάει για gossip η Μελέτη που από αυτό έχει αναδειχθεί”. Κάτσε κούκλα, έχει ξεκινήσει εδώ και ένα λεπτό η εκπομπή, πού ξέρεις εσύ αν εγώ μετά δεν θα κράξω τον εαυτό μου - που τον έκραξα. Αν δεν σου πει η Μελέτη για gossip, που έχει κάνει 8 χρόνια, ποιος θα σου πει; Κάποιος που δεν έχει κάνει;». Μάλιστα, σχετικά με αυτό το κομμάτι της τηλεοπτικής της πορείας, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Πέρασα πολύ καλά με τις εκπομπές που παρουσίασα, δεν ένιωσα ποτέ ότι κάνω gossip. Και αν στη συνείδηση του κόσμου αντιμετωπίζομαι ακόμα από κάποιους ως "γκοσιπού", δεν με ενοχλεί καθόλου. Γιατί την ώρα που εσύ με σχολιάζεις σαν γκοσιπού, κάνεις εσύ gossip, κάνεις αυτό για το οποίο με κρίνεις και με καταδικάζεις. Οπότε ποιος είναι ο κουτσομπόλης;».

Με τη συζήτηση να περνά στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής, η Ελεονώρα Μελέτη, που τα τελευταία χρόνια έχει στείλει εξώδικο στα Μέσα, απαγορεύοντας να δημοσιεύονται φωτογραφίες της με κάποιον άντρα που τη συνοδεύει, εκτός κι αν εκείνος είναι σύμφωνος με τη δημοσίευση, είπε: «Με το εξώδικο που έχω κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, είμαι λίγο πιο ήσυχη. Παίρνω μέτρα μου για να τους προστατεύσω και να τους προσέξω. Έχει τηρηθεί αυτό και όταν υπάρχει φωτογραφία με παίρνουν τηλέφωνο για το αν μπορούν να την παίξουν. Όποιος έχει βγει στο πλευρό μου είτε ως φίλος, είτε ως σύντροφος -βέβαια σύντροφος δεν έχει τύχει να βγει- είναι ενημερωμένος ότι θα βγει αυτό».

 
Κλείνοντας, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί δύο φορές πρόταση γάμου: «Έχω δεχτεί δύο προτάσεις γάμου. Τα πάντα είχανε, ειδικά ο ένας. Στη μία περίπτωση ήμουν πολύ μικρή και στην άλλη περίπτωση νομίζω έγινε σε πολύ κακό timing. Τη μία υπήρξε περίοδος που μετάνιωσα που την απέρριψα, αναθεώρησα όταν μετά γνώρισα κανά δυο "χλέπες" - έχω γνωρίσει ανθρώπους και έχω απορήσει με τον εαυτό μου που ήμουν μαζί τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ