Μητσοτάκης σε Γλέζο: «Έσωσες την τιμή του πολιτικού κόσμου» - Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Επίτιμος;

Tηλεφωνική επικοινωνία με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο είχε ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη δήλωση που έκανε σχετικά με την τοποθέτηση των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης είπε στον κ. Γλέζο ότι με αυτή τη δήλωση «έσωσε την τιμή του πολιτικού κόσμου».

Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέκρινε έντονα τις αναφορές των Θεόδωρου Παραστατίδη και Οδυσσέα Βουδούρη σε «σκιές πάνω από βουλευτές», που ερμηνεύτηκαν ως υπαινιγμοί για γενικευμένο χρηματισμό βουλευτών.

 Όπως είπε, «είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους -με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα».

Ο κ. Γλέζος τόνισε μάλιστα, απευθυνόμενος ουσιαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, ότι «οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ». 

Ανάλογο περιεχόμενο είχε και δεύτερη παρέμβασή του στην οποία σημείωνε ότι είναι αδιανόητο το κόμμα να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του βουλευτές της σημερινής Βουλής, «οι οποίοι επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι και, για να το επιτύχουν, μετέρχονται μέσα άγνωστα στο ήθος της Αριστεράς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ