Καταθέτει στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος - Μιλάει για ''θεατρικό έργο''!

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Παύλο Σαράκη.

Ο Γιώργιος Αποστολόπουλος αυτή την ώρα καταθέτει στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο και δεν έλαβε προθεσμία, όπως αναμενόταν αρχικά. Ο ίδιος κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος θα δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδει ο Παύλος Χαϊκάλης, ότι δηλαδή αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει

Στο πλαίσιο της έρευνας ενδεχομένως να κληθούν να καταθέσουν και οι κ.κ. Χαϊκάλης, Καμμένος και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο κ. Αποστολόπουλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως πρόκειται για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό». 

Μάλιστα, η ανακοίνωση του κ. Αποστολόπουλου καταλήγει: «Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ