Όταν ο αριστοκράτης Goldsmith παντρεύτηκε το μοντέλο εσωρούχων & η πρώην γυναίκα του, Rotschild τον εγκατέλειψε για μαύρο ράπερ!

Επεισοδιακός φαίνεται πως ήταν ο χωρισμός του Ben Goldsmith, 34, από την σύζυγο του Kate Rothschild, αφού φήμες λένε πως όταν ο Ben ανακάλυψε τα μηνύματα που αντάλλασε η Kate με τον ράπερ Jay Electronica έχασε τον έλεγχο,την χαστούκισε και κατόπιν της πέταξε ένα παιδικό παιχνίδι!

Το συμβάν ήταν τόσο έντονο, που χρειάστηκε η εμπλοκή της αστυνομίας! 

2 χρόνια μετά, ο Goldsmith βρήκε την ευτυχία στο πλευρό μιας άλλης γυναίκας. Χτες, παντρεύτηκε την επί 2 χρόνια σύντροφο του, Jemima Jones,ένα 27 χρονο πρώην μοντέλο εσωρούχων που μετά την αποχώρηση της από τις πασαρέλες δούλευε ως υπάλληλος catering. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής στην Ελλάδα, ενώ Στον δεύτερο γάμο του αριστοκράτη παρευβρέθηκαν η αδερφή του, Jemina, οι Δούκες του Κεντ, ο Μικ Τζάγκερ αλλά και άλλοι διάσημοι ή απλά πλούσιοι φίλοι του ευτυχούς νιόπαντρου και πατέρα τριών παιδιών από την πρώην του.

Η πρώην σύζυγος του Goldsmith όχι μόνο δε παρευρέθηκε στο γάμο αλλά τον κατηγόρησε πως είναι ρηχός και μοιχός!
 

Όταν οι 2 τους παντρεύτηκαν το 2003, ο γάμος τους θεωρήθηκε ο γάμος της χρονιάς μιας και ήταν γόνοι των δύο πλουσιότερων οικογενειών της Βρετανίας.

E.N

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ