Μποξ για τέλειο κορμί και αυτοπεποίθηση - Φορέστε τα γάντια σας και ανεβείτε στο ρινγκ! (βίντεο)

Κάποτε ήταν ένα άθλημα αποκλειστικά για άντρες. Μάλιστα έχει καταχωριστεί στη συνείδηση των πιο πολλών από εμάς ως κάτι άγριο, βάρβαρο, ορισμένες φορές ακόμη και επικίνδυνο. 

Κάποτε ήταν ένα άθλημα αποκλειστικά για άντρες. Μάλιστα έχει καταχωριστεί στη συνείδηση των πιο πολλών από εμάς ως κάτι άγριο, βάρβαρο, ορισμένες φορές ακόμη και επικίνδυνο.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο το μποξ θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον πλανήτη του fitness, αφού ολοένα και περισσότερες γυναίκες -ανάμεσά τους η πανέμορφη Ντούτσεν Κρόες- του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. 
Γιατί; Επειδή το συγκεκριμένο είδος προπόνησης συνδυάζει πολλά οφέλη τόσο για τη σιλουέτα όσο και για τη σωματική και την ψυχική μας υγεία: τονώνει τους μυς, σμιλεύει το σώμα, βάζει φωτιά στο μεταβολισμό, οδηγεί σε καύση λίπους στα επίμαχα σημεία, ενώ συμβάλλει στη δημιουργία ονειρεμένου 6pack. Επιπλέον διαθέτει αντιστρές ιδιότητες, ενώ ενισχύει και την αυτοπεποίθηση. 
Όσες, βέβαια, θέλουν κάτι παραπάνω, μπορούν να επιλέξουν πλέον μέσα από μια μεγάλη γκάμα mix & match workouts. Για παράδειγμα, αν αγαπάτε τη γιόγκα, το Boxing Yoga θα σας αρέσει πολύ. Εάν είστε φαν της αεροβικής, το Cardio Boxing θα καλύψει τα γούστα σας. Οι λάτρεις του χορού θα ενθουσιαστούν με το Barre Brawl, εκείνοι του πιλάτες με το Piloxing και όσοι προτιμούν το μπαλέτο με το Aerobarre.
Προτού αποφασίσετε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε προπόνηση, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πάρτε μερικές ιδέες στα βίντεο που ακολουθούν:

Piloxing:

Boxing Yoga:

Cardio Kickboxing:

Πηγή: elle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ