Χάος στο Instagram: Διεγράφησαν εκατομμύρια λογαριασμοί -Τι συνέβη!

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα κηρύξει πόλεμο στους ανενεργούς χρήστες και στα ψεύτικα προφίλ. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της βελτίωσης των υπηρεσιών θα διαγράψει τους λογαριασμούς που δεν σέβονται τους κανόνες λειτουργίας της ηλεκτρονικής κοινότητας, θέλοντας έτσι να αποφύγει τους ψεύτικους λογαριασμούς που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες που λειτουργούν ύπουλα για εμπορικούς σκοπούς. 

Οι ειδικοί των κοινωνικών μέσων δικτύωσης προέβλεψαν ότι θα δημιουργηθεί χάος και ότι θα διαγραφούν πάνω από 10 εκατομμύρια λογαριασμοί. Η διαδικασία ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και οι χρήστες του Instagram έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται. Οι πιο δημοφιλείς λογαριασμοί, κυρίως διασημοτήτων και χρηστών που χρησιμοποιούσαν πολλαπλά hashtags για να αυξήσουν τον αριθμό των ψηφιακών φίλων τους, είδαν τους ακολούθους τους να μειώνονται κατά χιλιάδες. 

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών σε αυτή την απόφαση. Από τη μια πλευρά, υπάρχουν αυτοί που έχουν θυμώσει και χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις κατά του Instagram και, από την άλλη πλευρά, οι χρήστες που θεωρούν ότι ήταν μια καλή απόφαση που θα κάνει τη χρήση του μέσου πιο ευχάριστη.   

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ