Τη δολοφόνησαν με μαχαιριές για μια θέση πάρκινγκ - Μάλωναν επί μήνες για το ποιός θα παρκάρει το αυτοκίνητό του (φωτό)

Η οικογένεια  μιας γυναίκα  που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε μια βίαιη επίθεση στο δρόμο της για τη δουλειά , δήλωσε σήμερα ότι ήταν μια « υπέροχη και στοργική» μητέρα και σύζυγος που εργάστηκε σκληρά για να μειώσει το έγκλημα στην κοινότητά της .

Η 45χρονη Alison Morrison ,μέλος της τοπικής ασφάλειας  στο Harrow , υπέστη μαχαιριές σε όλο το σώμα της, καθώς  έπεσε σε ενέδρα λίγο πιο κάτω από το σπίτι της .Ο γείτονάς της , μηχανικός στην δορυφορική τηλεόραση Trevor Gibbon, συνελήφθη από την αστυνομία , ο οποίος βρέθηκε με ένα μεγάλο αιματηρό μαχαίρι κουζίνας σε κοντινή απόσταση.

Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, η σύντροφος του Γκίμπον, η 52χρονη δασκάλα Μαρία Πέρετ έδωσε στους γείτονες χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο τους ενημέρωνε ότι εκείνη και ο 48χρονος έχουν εγκαταστήσει κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας, ώστε να τους αποτρέψουν να σταθμεύσουν στο μικρό δρομάκι.Μάλιστα, ένας μάρτυρας, δήλωσε: «Καθόμουν στο δωμάτιό μου και άκουσα φωνές. Νόμιζα πως ήταν απλά κόσμος που χαζολογούσε. Αλλά στην τρίτη κραυγή έτρεξα έξω και είδα τον δράστη πάνω της». «Ηταν κάτω και ο άνδρας από πάνω της. Είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στα χέρια του, το είδα να γυαλίζει. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου ένα λεπτό, τουλάχιστον ένα λεπτό. Ηταν τόσο λυπηρό, τόσο απαίσιο» πρόσθεσε.

Άλλοι κάτοικοι υποστήριξαν ότι το ζευγάρι  τσακώθηκε για μια κοινή θέση πάρκινγκ ανάμεσα στα σπίτια τους .«Αυτό (ο καβγάς) γινόταν για περίπου δύο χρόνια. Τη μία έβαζαν κάμερες ασφαλείας και την άλλη αναβόσβηναν φωτάκια για να δείχνουν ότι τους ενοχλούμε» δήλωσε ένας  γείτονας. Άλλοι γείτονες κατέθεσαν στους αστυνομικούς πως είχε προηγηθεί μεταξύ του θύματος και του Γκίμπον έντονη διαμάχη για το μικρό δρομάκι που μοιράζονταν τα σπίτια τους και ενίοτε τον χρησιμοποιούσαν ως χώρο στάθμευσης. Η διαμάχη ξέσπασε όταν το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε να το πεζοδρομήσει και από τότε, φέρονταν να τσακώνονταν συχνά για το ποιος δικαιούται να σταθμεύει εκεί το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, η σύντροφος του Γκίμπον, η 52χρονη δασκάλα Μαρία Πέρετ έδωσε στους γείτονες χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο τους ενημέρωνε ότι εκείνη και ο 48χρονος έχουν εγκαταστήσει κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας, ώστε να τους αποτρέψουν να σταθμεύσουν στο μικρό δρομάκι.

Ο κουνιάδος της Άλισον Lee Richards , ο οποίος έχει ταξιδέψει με τη σύζυγό του Julie , την αδελφή της Alison , δήλωσε σήμερα πως η οικογένεια ήταν θρηνεί το χαμό της : « Είμαστε  συγκλονισμένοι και  έκπληκτοι . Ήταν μια υπέροχη , στοργική μητέρα και κορυφαία επαγγελματίας . Ήταν μια μεγάλη μαμά και έκανε καλή δουλειά για την κοινότητα . Ήταν απλά το πιο υπέροχο  άτομο και  μόλις τώρα αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε με την απώλειά μας. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη ».

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ