Good News: Το παντελόνι που σας προστατεύει από τους... κλέφτες είναι προ των πυλών! Χρησιμοποιήστε τα ΜΜΜ άφοβα!

Η εταιρεία Norton μπορεί να είναι γνωστή για τη δημιουργία λογισμικού ασφαλείας για τους υπολογιστές, ωστόσο πλέον παρέχει ασφάλεια  και… στις τσέπες του αγοραστικού κοινού, καθώς συνεργάστηκε με την εταιρεία ιματισμού Betabrand για την κατασκευή ενός αντικλεπτικού παντελονιού.

Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν ένα τζιν, καθώς και ένα σακάκι, που εμποδίζουν την ψηφιακή κλοπή, χάρη σε ένα υλικό στις τσέπες με βάση τον άργυρο.

 

BETABRAND
 

Οι «προστατευμένες τσέπες» σταματούν τους επίδοξους κλέφτες που έχουν βάλει στο μάτι κάποιο πορτοφόλι με ταυτότητες και πιστωτικές κάρτες, καθώς το ύφασμά τους μπλοκάρει την ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων, μην επιτρέποντας τη μεταφορά πληροφοριών μέσω των εγγράφων ή των καρτών, κάτι που καθιστά ευάλωτο τον κάτοχό τους.

 

Το παντελόνι διαθέτει δύο τέτοιες τσέπες και το σακάκι μία, ενώ τα δύο νέα προϊόντα περνούν προς το παρόν ένα στάδιο αξιολόγησης πριν βγουν στην αγορά, κάτι που αναμένεται να συμβεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

BETABRAND
 

Το σακάκι δεν φαίνεται να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που πάντως συμβαίνει με το τζιν, το οποίο θα κοστίζει 20 δολάρια ακριβότερα από ένα κανονικό παντελόνι, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι των εταιρειών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ