Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση! Ο έρωτας δεν κρύβεται! (φωτό)

Την πρώτη τους φωτογράφιση έκαναν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος ενώ μίλησαν για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο χρόνο λαμβάνοντας το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να δεχτεί ένας άνθρωπος, το μωρό τους. Οι δυο τους φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί για το περιοδικό Hello! κ και μιλούν για τον ερχομό της κόρης τους σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

"Λατρεύω τα μωρά, είναι γνωστό αυτό. Είμαι πολύ ευτυχισμένη όταν κρατάω μια "φούσκα" στην αγκαλιά μου, ακόμη κι όταν δεν είναι δική μου. Φαντάσου! Είναι παράξενο να μεγαλώσει ένας άνθρωπος μέσα σου. Παράξενο που δεν τον ξέρεις, κι ας είναι κομμάτι του “είναι” σου. “Το θαύμα της φύσης, παιδί μου", όπως μου έλεγε η μαία μου, η κ. Δήμα. Περιμένω να τη γνωρίσω με αγωνία, ναι. Να δω τη μορφή της", εξομολογείται στη δημοσιογράφο, Τζοβάννα Βλαχάβα η Θεοφανία Παπαθωμά και αναφέρει: "Κάτι έχουμε σκεφτεί για το όνομα που θα της δώσουμε, αλλά θέλουμε να δούμε αν της πάει πρώτα. Το όνομα που κουβαλάει ο καθένας δεν είναι τυχαίο, προσδιορίζει την ύπαρξή μας. Γι’ αυτό, πρέπει να επιλέγεται με προσοχή και καλό είναι να σημαίνει κάτι όμορφο".

Ποια ήταν, όμως, η αντίδραση του ζευγαριού, όταν πληροφορήθηκαν για την εγκυμοσύνη; Από την πλευρά της, η γνωστή ηθοποιός αναφέρει: "Δάκρυσα. Ένιωσα πολύ γλυκά. Είναι μοναδικό συναίσθημα, είμαστε τυχερές οι γυναίκες. Είμαστε πολύπλοκες, ταλαιπωρούμαστε, δε λέω, αλλά κι όλο αυτό το μεγαλείο, να μπορείς να δίνεις ζωή, είναι ευλογία. Αισθάνεσαι ένας μικρός θεός μετά τη γέννα. Δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα τόσο μεγάλο, όσο αυτό", ενώ ο Γρηγόρης Πετράκος παραδέχεται: "Ένιωσα συγκίνηση και ευτυχία. Αυτό το παιδί το θέλαμε πάρα πολύ" και μιλά για τα όνειρά του: "Ένα ευτυχισμένο παιδί γεμάτο αγάπη".

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ