Χριστούγεννα για όλη την οικογένεια στον OTE TV με Πανελλήνιες πρεμιέρες, παιδικά προγράμματα & φαντασμαγορικά live!

Χριστουγεννιάτικες πρεμιέρες, κινούμενα σχέδια για όλη την οικογένεια, αγαπημένες χολιγουντιανές ταινίες,πλούσια θεματικά αφιερώματα και φαντασμαγορικά live, συνθέτουν το εορταστικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV, που υπόσχεται πλούσιο και απολαυστικό θέαμα για όλη την οικογένεια.

Το εορταστικό πρόγραμμα αρχίζει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου με την Χριστουγεννιάτικη ζώνη στο OTECINEMA 1HDκάθε μέρα στις 17.00μέχρι τις 26 του μήνα, με αγαπημένες ταινίες, όπως τα ADogNamedChristmas (20/12),AChristmasCarol με τον Τζορτζ Σκοτ (21/12),HowtheGrinchStoleChristmas του Ρον Χάουαρντ (23/12),ChristmasCottage με τον Πίτερ ο’ Τουλ (24/12), Μόνος στο Σπίτι 2 με τον ΜακόλεϊΚάλκιν (25/12) κα.

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2015, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων, κάθε μέρα στις 12.00 στην Παιδική Χριστουγεννιάτικη ζώνη του OTECINEMA 2. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικές προτάσεις για όλη την οικογένεια, όπως τα απολαυστικά Η Εποχή των Παγετώνων (19/12), Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (20/12) και Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων (21/12), το βραβευμένο με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTABrave (25/12), τοεπίσης οσκαρικόΕγώ ο Απαισιότατος 2 (26/12) κα.

Το θέαμα κορυφώνεται την Παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου, με μία φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον βασιλιά του σουίνγκ ΜάικλΜπουμπλέ, που θα προβληθεί σε ‘α τηλεοπτική προβολή στο ΟΤΕ CINEMA1HD,στις 23.00. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVθα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουνμοναδικές εκτελέσεις τραγουδιώναλλά και πολλά ντουέτα, όπως τα “WhiteChristmas”, “JingleBells”, “AllIWantfromChristmasisYou” και “BlueChristmas” από τον Καναδό καλλιτέχνη που από πολλούς θεωρείται διάδοχος του Φρανκ Σινάτρα. 

Κλασικές και βραβευμένες ταινίες θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVτην παραμονήκαι ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως ηΧριστουγεννιάτικη Ιστορία από τον Ρόμπερτ Ζεμέκις (24 Δεκεμβρίου, 22.00, OTECINEMA 2), η κωμωδία φαντασίας με την ΈμαΤόμσονNannyMcPhee (24 Δεκεμβρίου, 21.00, OTECINEMA1ΗD), το βραβευμένο με 5 Όσκαρ Η Μελωδία της Ευτυχίας (31 Δεκεμβρίου,21.00, OTECINEMA1ΗD), η κωμωδία ParentalGuidanceμε τον ΜπίλιΚρίσταλ σε α’ τηλεοπτική προβολή (31 Δεκεμβρίου,22.00, OTECINEMA2) και το all-starcastLoveActually (1 Ιανουαρίου, 22.00, OTECINEMA2).

Ξεχωρίζει ακόμη η προβολή του 9ου -και χριστουγεννιάτικου- επεισοδίου, διάρκειας 90 λεπτών, του DowntonAbbeyστις 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OTECINEMA 1HD, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, 24 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του επεισοδίου στη Μ. Βρετανία, με το οποίο κλείνει ο 5ος κύκλος της σειράς.

Επίσης, στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί σε πρώτη μετάδοση την Πρωτοχρονιά (21.00) το θεαματικό μιούζικαλ PeterPanLive!, με την ΆλισονΓουίλιαμς και τον ΚρίστοφερΓουόκεν.

Εορταστικά αφιερώματα, ειδικές προβολές και bestof εκπομπές προγραμματίζουν τα παιδικά κανάλια και τα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV, ενώ οι τηλεθεατές δεν πρέπει να χάσουν το εορταστικόπρόγραμμα του Mezzo.

  • Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρει μικρούς και μεγάλους το DisneyChannel με  τις ταινίες TwastheNight (12 Δεκεμβρίου, 17.00) και TheUltimateChristmasPresent (19 Δεκεμβρίου, 17.00).
  • Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται και το TravelChannelHDπου θα προβάλει τα ντοκιμαντέρ XtremeXmas (Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, 20.00) με προτάσεις για ξέφρενες διακοπές και το HolidayInc. (Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, 20.00) για τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη.
  • Τέλος,το Mezzoφέρνει την μαγεία των γιορτών στις οθόνες ανήμερα τα Χριστούγεννα με σπάνιες jazz εμφανίσεις από τους MilesDavis και JamieCullum και την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου μέσα από εκπληκτικές παραστάσεις, εμπνευσμένες από τον κόσμο των παιχνιδιών, όπως ο «Καρυοθραύστης» (16.00) σε απευθείας μετάδοση από την Όπερα του Βερολίνου, ο «Πινόκιο» (21.30) από το Μπαλέτο του Ρήνου σε χορογραφία του Ιβάν Καβαλάρι και η πιο σύγχρονη εκδοχή του «Καρυοθραύστη» (23.10) με την υπογραφή του ΜορίςΜπεζάρ.

 

O ΟΤΕ TVπροσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών και ολοκληρωμένες προτάσεις ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, με κορυφαίο αθλητικό πρόγραμμα, ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή, ποιοτικά ντοκιμαντέρ και το πλουσιότερο παιδικό πρόγραμμα, με όλα τα κανάλια της Disney, DisneyChannel, DisneyJuniorκαι DisneyXD.     

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ