Story of the day: Ένας άστεγος επανενώνεται με την οικογένεια του χάρη στο Facebook - Χριστούγεννα μαζί τους μετά από 12 χρόνια!

Ένας άστεγος άνδρας στην Ιρλανδία θα συναντηθεί μετά από 12 χρόνια με την οικογένεια του, η οποία τον εντόπισε μέσω του Facebook.

Η φωτογραφία του Τζορτζ Κάνινγκχαμ από το Δουβλίνο δημοσιεύθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όταν ο ίδιος ανέφερε στην ιστοσελίδα «Humans of Ireland» ότι η μεγαλύτερή του ανησυχία, σχετικά με τις επερχόμενες γιορτές, ήταν να βρει ζεστό μέρος για να μείνει και να απολαύσει το δείπνο των Χριστουγέννων.

«Είμαι άστεγος και ταξιδεύω από πόλη σε πόλη, όπου υπάρχει καταφύγιο για αστέγους, για να βρω ένα κρεβάτι», δήλωσε ο κ. Κάνινγκχαμ στον φωτογράφο Λι Φέρλονγκ, ο οποίος απαθανατίζει με τον φακό του Ιρλανδούς πολίτες σε όλη την επικράτεια της χώρας, συγκεντρώνοντας τις εικόνες τους σε μία ιστοσελίδα.

«Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να βρω ένα μέρος για το δείπνο των Χριστουγέννων», πρόσθεσε ο κ. Κάνινγκχαμ , ο οποίος βρισκόταν στο Κινσέιλ τον τελευταίο καιρό, με την ιστορία του να συγκινεί αρκετές οικογένειες που δέχθηκαν να τον φιλοξενήσουν.
Η αδερφή του άστεγου άνδρα Σίλα, η οποία είχε χάσει τα ίχνη του για περισσότερα από δέκα χρόνια, είδε τη δημοσίευση και επικοινώνησε με τον φωτογράφο και στη συνέχεια με τον κ. Κάνινγκχαμ, ενημερώνοντάς τον ότι εκείνη και η μητέρα της θέλουν να περάσουν τις ημέρες των εορτών μαζί του.

Τα καλά νέα συνεχίστηκαν για τον κ. Κάνινγκχαμ, καθώς ένα ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι της οικογένειας, προσέφερε στον άστεγο άνδρα ένα κουστούμι και ένα δωμάτιο, για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επανένωση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ