Διαψεύδει ο Alpha ότι «κόβεται» η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες, η είδηση ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται εκτός Alpha, με την παρουσιάστρια να αποτελεί παρελθόν για το κανάλι, και το μέλλον της εκπομπής να θεωρείται αβέβαιο, αφού ακούστηκε πως είτε θα «κοπεί» εντελώς, είτε η Κωνσταντίνα θα αντικατασταθεί.

Μετά από επικοινωνία που είχε το star.gr, έγκυρες πηγές του Alpha διέψευσαν ότι κόβεται η εκπομπή της νεαρής παρουσιάστριας, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, καθώς η παραπάνω είδηση που αναπαράχθηκε από τα blogs δεν ισχύει και το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» συνεχίζεται κανονικά.

Ωστόσο, «φωνές» μέσα από το κανάλι της Κάντζας επιμένουν ότι καπνός χωρίς φωτιά… δεν υπάρχει, και το μόνο που κρατάει την Κωνσταντίνα στην Κάντζα είναι οι καλές της σχέσεις με την διοίκηση του καναλιού, αν και στελέχη του Alpha τονίζουν πως αυτά δεν κρατάνε αιώνια.

Την ίδια στιγμή, οι εορταστικές εκπομπές με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν ήδη γυριστεί, το οποίο σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου, θα την βλέπουμε στις οθόνες μας.

Μένει να δούμε τι εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν, καθώς σύμφωνα με το blog του Άκη Παυλόπουλου, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε ένας τρικούβερτος καυγάς στον Alpha, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσία της παραγωγής και της διοίκησης, να ξεπερνά εαυτόν με απίστευτες εκφράσεις, του τύπου:

«Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω! Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο @@@@ μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι. Αν θέλετε αυτά να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου. Εγώ είμαι εδώ για να βάφομαι και να βγαίνω όμορφη.»

Το εν λόγω περιστατικό, αρνούνται να το σχολιάσουν έγκυρες πηγές του Alpha στην επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, λέγοντας πως δεν μπορούν ούτε να το επιβεβαιώσουν αλλά ούτε και να το διαψεύσουν, μιας και δεν το γνωρίζουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ