Εκτός Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις!

Εκτός Alpha φαίνεται να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι "τυπολογίες", σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι, με απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά, η διοίκηση του Alpha προχώρησε στο τέλος της συνεργασίας  με την παρουσιάστρια. 

Για την ώρα, δεν υπάρχει πάντως επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ή αντίδραση από την παρουσιάστρια. Αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.
Τα προβλήματα που η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, "Σπίτι μου σπιτάκι μου" αντιμετώπιζε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα, όχι μόνο δεν λύνονταν, αλλά συνεχώς μεγάλωναν.

Σημειώθηκαν συνεχείς αποχωρήσεις των συνεργατών της παρουσιάστριας ενώ από την άλλη, τα νούμερα που έκανε δεν ήταν καθόλου καλά, ούτε στο δυναμικό αλλά ούτε και στο νεανικό κοινό.

Την οριστική απόφαση την πήρε ο πρόεδρος του σταθμού, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος αν και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ, έστειλε ανακοίνωση στα στελέχη και τον κ. Σούσουλα, Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης, με σαφείς αρμοδιότητες. Έτσι σήμερα ανακοινώθηκε στην παρουσιάστρια το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

Αμέσως μετά την σημερινή επιστροφή του προέδρου, το κανάλι θα στείλει επίσημη ανακοίνωση με όλες τις αποφάσεις του -είτε θα κοπεί οριστικά η εκπομπή, είτε θα γίνει ριζiκή αλλαγή στα πρόσωπα.

Το μέχρι τώρα σίγουρο όμως είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα βρίσκεται μέσα σε αυτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ