Andriana Lima, Beyonce, Scarlett Johanson, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Στικούδη - Τα 20 πιο sexy ελληνικά και ξένα κορμιά του 2014!

Τα διασημότερα κορμιά από την ελληνική και τη διεθνή showbiz που είναι sexy και τα θαυμάζουμε (και ζηλεύουμε). 

Λεπτές και ζουμερές, κοντές και ψηλές, Ελληνίδες και ξένες, αυτά τα σώματα αγαπήσαμε το 2014:

ADRIANA LIMA


Η Adriana Lima μητέρα δύο παιδιών και ένας από τους αγγέλους της Victorias' Secret διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά που έχουν περαπατήσει σε πασαρέλα. Η αερόβια άσκηση και το μποξ της έχουν χαρίσει αυτό το υπέροχο σώμα. "Η μόδα δεν είναι ομορφιά, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να είσαι δυνατή", είναι ένα από τα μότο του μοντέλου.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ


Η Δέσποινα Βανδή ανέκαθεν είχε τους πιο sexy κοιλιακούς της ελληνικής showbiz. Με διατροφή και γυμναστική έχει καταφέρει να διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα ενώ παράλληλα είναι μαμά δύο παιδιών. Όσοι την έχουν δει από κοντά επιβεβαιώνουν πως η Δέσποινα "βάζει κάτω" εικοσάρες!

BAR REFAELI


Η Ισραηλινή καλλονή Bar Refaeli από την περίοδο που έγινε γνωστή με τις φωτογραφίσεις της στο Sports Illustrated μέχρι σήμερα είναι κάθε χρόνο στη λίστα με τα ωραιότερα σώμα της showbiz. H Bar εκτός από το γυμναστήριο κάνει και Krav Maga μια γνωστή πολεμική τέχνη που ξεκίνησε από τον Ισραηλινό στρατό και είναι ένας συνδυασμός κινήσεων μποξ, Muay Thai, Judo, Jujutsu, Aikido και άλλων πολεμικών τεχνών.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Τους κοιλιακούς της Ειρήνης Παπαδοπούλου τους γνωρίζαμε εδώ και αρκετά χρόνια αφού κάθε καλοκαίρι τους βλέπαμε στα περιοδικά. Τώρα, πλέον, και στο Dancing With The Stars 5, όπου δείχνει να είναι ένα από τα φαβορί του σόου με τις εντυπωσιακές χορογραφίες που φέρει εις πέρας!

CANDICE SWANEPOEL


Υπέροχο πρόσωπο, εντυπωσιακό σώμα. Η Candice Swanepoel διαθέτει αδύνατο κορμί μεν, αλλά ωραίο δε. Η καταγωγή της από τη Νότια Αφρική της έχει χαρίσει αυτήν την εξωτική ομορφιά. Η Candice κάνει μποξ, διάδρομο, προπονείται με αντιστάσεις τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

BEYONCE


Η Beyonce με το τραγούδι "Bootylicious" απενοχοποίησε τις καμπύλες και ανέδειξε ένα άλλο πρότυπο ομορφιάς. Το ζουμερό, το οποίο συνεχίζει να υποστηρίζει μέχρι σήμερα. Πολλές άλλες διάσημες ακολούθησαν αυτό το πρότυπο και απενοχοποίησαν τις καμπύλες. Επιτέλους!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ


Τα έχουμε ξαναπεί. Η Κατερίνα Στικούδη διαθέτει ένα από τα πιο sexy κορμιά της ελληνικής showbiz. Η ενασχόλησή της με την κολύμβηση από πολύ νεαρή ηλικία της χάρισε αυτήν την υπέροχη κατανομή του σώματός της ενώ προσέχει αρκετά τη διατροφή της.

SCARLETT JOHANSSON


Ζουμερή και sexy είναι η Scarlett Johansson η οποία φροντίζει με κάθε τρόπο να αναδεικνύει τις καμπύλες της. Άλλωστε και η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να ακούσει μια γυναίκα είναι ότι αποπνέει σεξουαλικότητα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέον είναι λάτρης της γυμναστικής. Λατρεύει τις pilates, ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και αποφεύγει το ποτό και τα αναψυκτικά.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ


Το DNA της Βίκυς Καγιά θα ήθελαν να το έχουν πολλές. Εκπληκτικό σώμα και ομορφιά που αποδεικνύουν για ποιο λόγο η Βίκυ Καγιά ήταν ένα από τα top model που πέρασαν από τις ελληνικές πασαρέλες.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ


Όσο περνούν τα χρόνια τόσο η Δούκισσα Νομικού ομορφαίνει. Και φέτος στον πέμπτο κύκλο του Dancing With The Stars, βλέπουμε πόσο ανανεωμένη είναι και πόσο καλλίγραμμο σώμα έχει. Το μυστικό της; Spinning.

SHAKIRA


Δε χρειάζεται να πω πολλά. Η εμφάνισή της στο Μουντιάλ του 2014 που έγινε στη Βραζιλία μας έκανε να ξεκινήσουμε διατροφή αμέσως.

MARIA MENOUNOS


Η δική μας, Maria Menounos, είναι μια από τις παρουσιάστριες στην Αμερική που λατρεύει τη γυμναστική και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει βιβλίο με μυστικά διατροφής και αδυνατίσματος!

SELENA GOMEZ


Μπορεί η Selena Gomez να μην κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις, ωστόσο τα στενά outfit που επιλέγει στις εμφανίσεις της δείχνουν ότι η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ


Με αυστηρή διατροφή και πρόγραμμα εκγύμνασης, η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να χάσει 12 κιλά μέσα σε ένα χρόνο! Μετά από τόσο κόπο είναι δυνατόν να μη φοράει μίνι ή αποκαλυπτικά ρούχα; Φυσικά και όχι.

ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Μητέρα δύο παιδιών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ένα αρκετά γυμνασμένο κορμί. Ειδικότερα, την περίοδο που ήταν παίκτρια και νικήτρια του Dancing With The Stars 3, το κορμί της θα ζήλευε οποιαδήποτε γυμνάστρια.

KATE UPTON


Η Kate Upton είναι ένα από τα μοντέλα που έχουν καμπύλες και είναι πολύ υπερήφανη για αυτό. Για ποιο λόγο άλλωστε να μην είναι, αφού έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου και έχει περπατήσει στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων της μόδας.

 

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ


Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστή μεταξύ των άλλων για τα υπέροχα πόδια της. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης άργησε πολύ να φανεί η κοιλίτσα της. Μάλιστα, σχεδόν μισό χρόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της η Φαίη έχει αποκτήσει ξανά το καλλίγραμμο κορμί της και φυσικά το αναδεικνύει με φούστες και φορέματα!

SOFIA VERGARA


Ποια δε θα ήθελε το κορμί (και το χαμόγελο) της Sofia Vergara στα 42 της χρόνια; Ζουμερή, με καμπύλες και γεμάτη αυτοπεποίθηση. "Με ρωτούν αν το στήθος μου είναι φυσικό και τους απαντώ ότι έτσι είναι από τα 13 μου χρόνια".

ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΒΑΛΙΑ


Γράφοντας τις προάλλες για την Έλενα Τσαβαλιά έμαθα ότι είναι 50 ετών και πρέπει να σου πω ότι δυσκολεύτηκα να το πιστέψω. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή έχει χαρίσει απλόχερα στην Έλενα ένα αξιοζήλευτο σώμα το οποίο ούτε 20αρες δεν έχουν. Good job Έλενα!

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ