Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά 2014: Ένα πολυεπίπεδο event για το ελληνικό κρασί που κέρδισε το στοίχημα!

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη –για πολλούς απρόσμενη- επιτυχία το πολυεπίπεδο event μας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά 2014». 

Ο κόσμος ήταν πολύς για μια τέτοια εκδήλωση -πάνω από 350 άτομα- αλλά ιδανικός ώστε να υπάρχουν πάντα σωστές συνθήκες στο Ballroom της Μεγάλης Βρετανίας. Οι παραγωγοί απόλαυσαν συζητήσεις, ερωτήσεις, δοκιμές. Όλα τα κρασιά-είδωλα που υπήρχαν εξαντλήθηκαν προς τεράστια έκπληξη πολλών. Και εμείς –μαζί με την συνδιοργανώτρια Vinetum- αποδείξαμε ότι στον χώρο του ελληνικού κρασιού υπάρχει περιθώριο και για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με αντίστοιχη τιμή. 

Τα Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά ήταν ένα πολυεπίπεδο event. Ταυτόχρονα με το main event οργανώθηκαν δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα masterclasses για τα οποία θα διαβάσετε αναλυτικά αύριο στην στήλη Log Book. 

Στον ίδιο χώρο η Arla, ένας από τους χορηγούς μας, παρουσίασε την μοναδική σειρά Unico που δεν εισάγεται στην Ελλάδα και είναι ορισμένα υπέροχα τυριά δίνουν αποκλειστικά σε κορυφαία εστιατόρια όπως το φημισμένο Noma. 

Παράλληλα η εταιρεία Κοροπούλης κλήρωσε –ανάμεσα στους παραγωγούς-εκθέτες- χίλιες φιάλες υψηλής ποιότητας που κέρδισε η Βιβλία Χώρα, ενώ η Mont Blanc παρουσίασε την μοναδική γραφίδα της (και app) με την οποία μπορούμε να ανεβάζουμε χειρόγραφα σημειώματα στα social media. Η Volvo ήταν επίσης κοντά μας αποδεικνύοντας πόσο αγαπά τη γαστρονομία μιλώντας μας για την ειδικότητά της: την ασφαλή (και απολαυστική να προσθέσω εγώ) οδήγηση, ενώ η Miele εντυπωσίασε με τους συντηρητές των κρασιών της. 

Τέλος, η Diageo έδωσε λάμψη και γιορτινή δροσιά με την θαυμάσια Veuve Clicquot. Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Βοήθησαν αποφασιστικά στο να πετύχει αυτή η εκδήλωση και στο να περάσουμε όμορφα.

Πηγή: fnl-guide.com - Φωτό: Παναγιώτης Σμυρνιώτης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ