Το φονικό βλέμμα που έριξε η Αντζελίνα Τζολί στην αντιπρόεδρο της Sony 24 ώρες μετά τη διαρροή του mail που έλεγε πως είναι "ατάλαντη και κακομαθημένη"!

Και το Όσκαρ για την πιο... αμήχανη φωτογραφία που έχει βγει ποτέ πάει στην... Αντζελίνα Τζολί και την Amy Pascal!

Μόλις δύο ημέρες μετά την καυστική συνομιλία μέσω των email  μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Pictures Entertainment, Amy Pascal, και του χολιγουντιανού παραγωγού, Scott Rudin, που διέρρευσε, η ηθοποιός συνάντησε την Pascal στην εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη, The Hollywood Reporter Women in Entertainment Power 100 Breakfast.

Στα emails που διέρρευσαν, ο Rudin αποκάλεσε την Τζολί "ελάχιστα ταλαντούχο και κακομαθημένο  παιδί", ενώ παράλληλα υποννοήθηκαν σχόλια ακόμη και για τον Πρόεδρο της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα, όπως το ότι "προτιμάει να βλέπει ταινίες με μαύρους και θεματικές τύπου Django Unchained και 12 χρόνια Σκλάβος".

Και ενώ και τα δύο πρόσωπα απολογήθηκαν δημοσίως λέγοντας πως δεν σκέφτηκαν καλά αυτά που έλεγαν και πως ήταν αστεία, ανάρμοστα και ασυναίσθητα, η φωτογραφία που βγήκε σήμερα με το φονικό βλέμμα της Τζολί είναι τρανταχτή απόδειξη πως τα πράγματα για τους δύο επιχειρηματίες του Χόλιγουντ δεν συγχωρούνται τόσο εύκολα. Μάλιστα, το μέλλον για την Pascal στη Sony ως αντιπρόεδρος, είναι μάλλον αμφίβολο.

Η διέρρευση των emails των Pascal και Rudin είναι  μέρος ενός δυσάρεστου διαδικτυακού hacking που ταλαιπώρησε τη Sony για τις τελευταίες δύο εβδομάδες . Η εταιρεία φαίνεται τελικά πως είχε  γνώση σχετικά με τη διαρροή από το Φεβρουάριο , αλλά επέλεξε να το κρατήσει κρυφό , σύμφωνα με το Gawker

Η συζήτηση για την Τζολί έγινε με αφορμή την αναστάτωση της Τζολί για τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ , ο οποίος  είχε προσφερθεί να εργαστεί για την ταινία  Jobs , μια βιογραφία  για τη ζωή του ιδρυτή της Apple Steve Jobs , όταν η Τζολί ήθελε τον Φίντσερ να την σκηνοθετήσει στην Κλεοπάτρα .
" Καλύτερα να σταματήσετε την Angie πριν σας δυσκολέψει αυτή να κάνετε την ταινία"  έγραψε ο Rudin σε ένα e-mail τον Φεβρουάριο του 2014.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ