Ο γιος της Νταιάνα Ρος & η πανέμορφη Τίκα Σούμπερ θα παίξουν τον Μπάρακ & την Μισέλ Ομπάμα στο love story τους!

Η πρώτη γνωριμία, τα πρώτα συναισθήματα, το πρώτο φιλί που δόθηκε ένα καλοκαιρινό μεσημέρι του 1989 στο Σικάγο ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι το κεντρικό θέμα της αυτοβιογραφικής ταινίας Southside With You.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας θα είναι ο τότε φοιτητής Νομικής του Χάρβαρντ, Μπαράκ Ομπάμα και το κορίτσι που μόλις γνώρισε στο Σικάγο, Μισέλ Ρόμπινσον. Και ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν το μεγάλο βάρος να υποδυθούν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ; Σύμφωνα με το deadline.com την Μισέλ θα υποδυθεί το μοντέλο Τίκα Σουμπέρ που μέχρι στιγμής έχει πρωταγωνιστήσει στην μικρή οθόνη.

Τίκα Σουμπέρ

Αναζητείται ακόμα ο ηθοποιός ο οποίος θα υποδυθεί τον ερωτευμένο -μετέπειτα πρόεδρο- Μπαράκ Ομπάμα, στην περίοδο της ζωής του που προσπαθούσε απεγνωσμένα να κάνει τη Μισέλ Ρόμπινσον να τον ερωτευθεί. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ρίτσαρντ Τέιν.

Για τον ρόλο του Ομπάμα ακούγονται διάφορα ονόματα υποψηφίων που ξεκινούν από τον ράπερ Drake και φθάνουν μέχρι τον μουσικό και ηθοποιό γιο της Νταϊάνα Ρος, Έβαν, Η παραγωγός της ταινίας, Τρέισι Μπινγκ δήλωσε ενθουσιασμένη για την δημιουργία μίας ταινίας «που θα ρίξει φως σε μια από τις ωραιότερες ιστορίες αγάπης όλων των εποχών». Και συμπλήρωσε: «Ανυπομονούμε να βρούμε τον τέλειο Ομπάμα».

Πηγή: Deadline.com

Έβαν Ρος

Η ταινία θα βασιστεί σε γεγονότα της ζωής των Ομπάμα που έχουν εξομολογηθεί οι ίδιοι, όπως το πρώτο τους ραντεβού στη διάρκεια του οποίου έκαναν μια μεγάλη βόλτα και είδαν στο σινεμά τη ταινία του Σπάικ Λι, «Do the right thing» και το πρώτο τους φιλί, στην περιοχή του Χάιντ Παρκ. έξω από ένα κατάστημα της αλυσίδας παγώτων, Baskin Robbins -στο οποίο σήμερα έχει τοποθετηθεί αναμνηστική πλακέτα...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ