Vintage Beauty Pics: Η Μόνικα Μπελούτσι αισθησιακή έφηβη σε φωτό, πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας! (slideshow)

Φωτογραφίες από τον καιρό που ήταν 18 χρόνων και που δεν έχουμε ξαναδεί της Ιταλίδας καλλονής Monica Bellucci, δημοσιεύει ο πατέρας της Pasquale Bellucci, ο οποίος λέει ότι η κόρη του πριν την εφηβεία ήταν άσχημη.

 

Μιλώντας στο MailOnline ο Bellucci είπε: "Κοιτάξτε στις φωτογραφίες τα χείλη της. Ολοι λένε ότι έχει κάνει επέμβαση. Αλλά δείτε την απόδειξη. Τα χείλη της ήταν σαρκώδη από τότε που γεννήθηκε. Είναι τελείως φυσικά. Εγώ και η μητέρα της σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι που δεν έχουμε άλλο παιδί γιατί είναι σίγουρο ότι θα τη ζήλευε.

Την πρώτη γυμνή της φωτογραφία τη βγάλαμε όταν ήταν 4 μηνών. Ηταν όμως τόσο άσχημη τότε. Μέχρι την εφηβεία της της είχαμε τα μαλλιά της κοντά σαν αγόρι, γιατί πιστεύαμε ότι αυτό την κάνει δυνατή. Για αυτό κιόλας έχει συνέχεια μακριά μαλλιά σήμερα. Από τα 12 της χρόνια όμως είχε άποψη για τη μόδα και φορούσε ψηλά τακούνια και μεϊκάπ. Με τον καιρό γινόταν τόσο όμορφη που στα εστιατόρια την άφηναν να τρώει τσάμπα. Και πολλοί της έταζαν χρήματα για να την πάρουν να ζήσει μαζί τους έξω από την Ιταλία”.

*Αναδημοσίευση με αφορμή τα γενέθλια της Ιταλίδας καλλονής - 30/09/1964

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ