Good News: Η «χώρα του χιονιού» άνοιξε και σας περιμένει στο ΟΑΚΑ - Γέλιο και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!

Τα πιτσιρίκια θα κάνουν τσουλήθρα, θα παίξουν με τα φουσκωτά τραμπολίνο, θα κάνουν πατινάζ στο παγοδρόμιο, θα συναντήσουν τον Μπομπ τον σφουγγαράκη την Ντόρα την εξερευνήτρια και φυσικά τους πιγκουίνους, τους κατοίκους της Snowland.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα παιδιά που θα πάνε στη Snowland. H «χώρα του χιονιού» που έχει δημιουργήσει το παιδικό κανάλι Nickelodeon είναι υπέροχη επιλογή για αυτές τις γιορτές καθώς τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τη ψυχή τους.

Εχουμε και λέμε, η παγοτσουλήθρα είναι 50 μέτρα (κάναμε και εμείς και ξετρελαθήκαμε!) και το παγοδρόμιο είναι ένα στρέμμα.
 

Φυσικά εκτός απο το παιχνίδι υπάρχουν και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Εχουν κατασκευαστεί μικρά σπιτάκια όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν. Μαθαίνουν να κάνουν διάφορες κατασκευές, παίζουν επιτραπέζια κλπ. Κάθε σπιτάκι και μια έκπληξη για τα παιδιά!

Υπάρχει και ένας μικρός τεχνητός τοίχος που τα παιδιά κάνουν αναρρίχηση. Εχει κινηματογράφο, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και μουσική σκηνή όπου θα έχει συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, παιδικό θέατρο, αλλά και ταχυδακτυλουργούς.

Πάρτε οπωσδήποτε φωτογραφική μηχανή μαζί σας καθώς σίγουρα θα τραβήξετε πολλές φωτογραφίες.

 

Σπύρου Λούη & Κύμης, Ο.Α.Κ.Α. Καλογρέζα, Μαρούσι

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 15:00 – 21:00,

Σαββατοκύριακα 10:00 – 21:00

Από τις 20 Δεκεμβρίου Καθημερινές & Σαββατοκύριακα από τις 10:00

Εισιτήριο 7€ (περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες)

Free Parking

Πληροφορίες: www.snow-land.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ