«Σκανάρει» τα βίντεο με τον βομβιστή του Χαλανδρίου η ΕΛ.ΑΣ. - Τον «Επαναστατικό Αγώνα» θυμίζουν οι μέθοδοι του δράστη

Τα χαρακτηριστικά του ατόμου που τοποθέτησε τη βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τετάρτης «σκανάρουν» οι Αρχές, καθώς, ο δράστης έχει καταγραφεί από τις κάμερες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για νεαρό μετρίου αναστήματος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ, δεν αποκλείεται να είναι μεταμφιεσμένος.

Τις κινήσεις του ατόμου κατέγραψαν τόσο οι κάμερες της τράπεζας όσο και παρακείμενων καταστημάτων, ενώ, ο δράστης φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά σε ποια σημεία ήταν τοποθετημένες κάμερες.

«Κοιτούν» προς Επαναστατικό Αγώνα

Πάντως, οι Αρχές κοιτούν προς την πλευρά του Επαναστατικού Αγώνα και της Πόλας Ρούπα, καθώς, η συνδεσμολογία παραπέμπει σε μεθόδους που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, ενώ, όπως αναφέρουν πυροτεχνουργοί, στο μεταλλικό κουτί καφέ υπήρχαν περίπου 2 κιλά ζελατινοδυναμίτιδας, καλώδια, συστοιχία μπαταριών των 1,5 V, μεγάλο ρολόι και δύο πυροκροτητές (ένας κοινός και μία αντίσταση ηλεκτρικής λυχνίας).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Η ίδια συνδεσμολογία είχε χρησιμοποιηθεί και στον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε χρησιμοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 στην είσοδο της ΔΟΥ Κηφισιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ