Ύβρεις Κασιδιάρη και απειλές από το βήμα της Βουλής - Εμπλέκει τον πρωθυπουργό σε συνομιλία με δικαστικό! (βίντεο)

Με πρωτοφανούς χυδαιότητας εκφράσεις καταφέρθηκε κατά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση του αιτήματος άρσης ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου

Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).

Όπως είπε ο Η. Κασιδιάρης: Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γα...". Στο βίντεο καταγράφεται μια συνομιλία. Η γνησιότητα του βίντεο ελέγχεται και την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ