Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

To Body in Balance σας προσκαλεί στη μεγαλύτερη γιορτή του fitness που έγινε ποτέ!

Εγκαινιάζοντας την επιστροφή του BodyInBalance στην τηλεόραση και ειδικότερα στην συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV, το BiB πραγματοποιεί μια σειρά ενημερωτικών δράσεων από 27/3 έως 27/4 με την ονομασία “Be In Balance”.

Εγκαινιάζοντας την επιστροφή του BodyInBalance στην τηλεόραση και ειδικότερα στην συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV, το BiB πραγματοποιεί μια σειρά ενημερωτικών δράσεων από 27/3 έως 27/4 με την ονομασία “Be In Balance”.Για 30 ημέρες, 100 workshops σας παρουσιάζουν ένα πλήθος τεχνικών που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την σωματική και πνευματική σας ευεξία.Yoga, fitness, tai chi, πολεμικές τέχνες, dance, pilates, μασάζ, διαλογισμός, διδάσκονται και εφαρμόζονται από επιλεγμένους δασκάλους στο μοναδικό χώρο του Golden Hall και στη μεγαλύτερη  συγκέντρωση για την άσκηση.  Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε κι εσείς, εντελώς δωρεάν, σε μια παρουσίαση των τεχνικών που διδάσκονται καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
 Η μεγάλη γιορτή του fitness, της άσκησης και της ευεξίας από τις 27-3 έως τις 27-4 βρίσκεται στο G.H. και σας προσκαλεί να την ζήσετε κι εσείς.Περισσότερες πληροφορίες στο www.bodyinbalance.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ